Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smutne, ale i tak lepiej niż promocja karpia lub cukru, na których można się zezwierzęcić za jedyne 12 zł.
Ponoć smartfon 2000 zł taniej i inne pierdoły. Tak, jak widać, właśnie tyle warta jest godność tych ludzi- 2000 zł.
Smutne, ale i tak lepiej niż promocja karpia lub cukru, na których można się zezwierzęcić za jedyne 12 zł.
Polacy są ekspertami w kurwieniu się za pieniądze, patrz 500+
Ponoć smartfon 2000 zł taniej i inne pierdoły. Tak, jak widać, właśnie tyle warta jest godność tych ludzi- 2000 zł.
2tys to chyba taniej na wszystkich hahaha. Jakiegos bubla im wciskaja co z półki nie schodzi,a ci leca jak idioci... Zawsze gardza taka swołoczą co gówno spod siebie zjedza etc
Szkoda że nie zadeptali jakiegoś dziecka.
no, np ciebie
fajna promka była, np. Xiaomi MI Note 6/128 podobno za 999 miał iść
Po 10 szt z każdego flagowego modelu, czegokolwiek od ksjajomi do tego DO 50% taniej. Chciało by się powiedzieć ze ci ludzie polaczki janusze itp. ale prawda jest taka ze większość ludzi to niestety takie debile.
Takie promocje zawsze zawierają jakieś półsłówka. 10 sztuk flagowego modelu, ale te 10 to ile przecenione? I promocja typu "do 50%", czyli breloczek za 10PLN przeceniony 50%, a drogie akcesoria przecenione 1%
Oczywiście mimo "promocji" firma (nie producent) zarabia nadal po kilkaset % na sztuce, a to i tak drożej niż na zachodzie, czy w USA.
Jeden najebus poderwał najebaną miejscową.
Poszli na molo,doszło do walonka,ale był tak napruty że zacząL walić między deski molo.
-Patryk. Walisz w dechę.
- Się wie,warszafka.
dodam jeszcze, że cena srajfona w sklepie to jakieś 800 funtów
koszt produkcji IPhone 8 to 15 funtów, nie jest inaczej w tym przypadku. brak słów
dodam jeszcze, że cena srajfona w sklepie to jakieś 800 funtów
Tylko to tak jakbyś powiedział, że koszt wyprodukowania pęczka włoszczyzny dla rolnika to 50 groszy i dlaczego za rosół w restauracji płacisz 20zł.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów