📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zenek słyszałeś? Taki Ronaldo zarabia milion tygdniowo. Ci to maja kase..
.
.
Synu do mnie!
-Co robisz Marcin?
-ucze sie angielskiego.
-To wypierdalaj na boisko grać w piłkę!!
.
.
Synu do mnie!
-Co robisz Marcin?
-ucze sie angielskiego.
-To wypierdalaj na boisko grać w piłkę!!
żenujące, aż nie mogłem wytrwać do końca.
It yyyy was bad yyy that i yyy can't not yyy surviwe to the yy end
It yyyy was bad yyy that i yyy can't not yyy surviwe to the yy end
no to hał ken aj tejk dys kurwa
Panowie oni mają grać a nie gadać z jakimś leszczem w tandetnym gajerku.
Więc jeżeli sportowiec ma IQ równe 30 i nie potrafi się wysłowić ale za to jest dobry w tym co robi to jest wszystko w porządku :d
Więc jeżeli sportowiec ma IQ równe 30 i nie potrafi się wysłowić ale za to jest dobry w tym co robi to jest wszystko w porządku :d
Ja pierdole, Robak mówi że grał z Kusiem w koronie kielce a ten gada ze przeciwko niemu.
Pawełek grał przeciwko Brożkom w Wiśle
Pawełek grał przeciwko Brożkom w Wiśle
kurwa, przecież on ledwo po polsku gada nawet. 'y y y ile goli y y y strzelisz w tym y yy pół sezonu' -.-
I tried yyy to listen that to yyyy the end but after yyyy 2min i was laughing yyyyy soo i have watched that yyy to the end. Marcin says yyyyy to much
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów