📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kusi ją wombo combo ?
Już tłumaczę.
Mówi, że są absolutnie zaszokowani jak rozwija się polska gospodarka. Stawiają ją jako wzór. Podsumowuje, że to wszystko dzięki temu, że wystarczy nie kraść i rozdawać pieniądze niepracującym na prawo i lewo.
Imponuje im jak Polska wstała z kolan, że mamy takiego mądrego premiera i najmądrzejszego prezesa, męża stanu, w historii świata. Słońce narodu jest mądrzejszy niż cała skumulowana wiedza przechowywana na serwerach w google. Jedyny człowiek, który przeczytał całą wikipedię.
Dodaje, że nasz prezydent jest niezwykle fotogeniczny oraz jest gentlemanem jakiego ze świeczką szukać. Wszyscy darzą go totalnym szacunkiem.
Na koniec mówi, że w Polsce wszystko jest mega zajebiste, nie mamy absolutnie żadnych naglących problemów poza zorganizowanym atakiem środowisk LGBT na polskie dzieci więc spokojnie uwaga całego kraju może skupić się aktualnie na dyskusjach o zboczeńcach i jebaniu.
Tłumaczone ze słuchu więc mogłem się trochę jebnąć i pewnie nie pomaga też fakt, że za chuj nie wiem co to za język.
Mówi, że są absolutnie zaszokowani jak rozwija się polska gospodarka. Stawiają ją jako wzór. Podsumowuje, że to wszystko dzięki temu, że wystarczy nie kraść i rozdawać pieniądze niepracującym na prawo i lewo.
Imponuje im jak Polska wstała z kolan, że mamy takiego mądrego premiera i najmądrzejszego prezesa, męża stanu, w historii świata. Słońce narodu jest mądrzejszy niż cała skumulowana wiedza przechowywana na serwerach w google. Jedyny człowiek, który przeczytał całą wikipedię.
Dodaje, że nasz prezydent jest niezwykle fotogeniczny oraz jest gentlemanem jakiego ze świeczką szukać. Wszyscy darzą go totalnym szacunkiem.
Na koniec mówi, że w Polsce wszystko jest mega zajebiste, nie mamy absolutnie żadnych naglących problemów poza zorganizowanym atakiem środowisk LGBT na polskie dzieci więc spokojnie uwaga całego kraju może skupić się aktualnie na dyskusjach o zboczeńcach i jebaniu.
Tłumaczone ze słuchu więc mogłem się trochę jebnąć i pewnie nie pomaga też fakt, że za chuj nie wiem co to za język.
Zakładam, że są to jakieś ćwiczenia słowne dla spikerów.
Jak to Iwona jest.
Jakie trzeba mieć życie, żeby o 7 rano jebnac rozprawke na PiS pod randomowym filmikiem, Abraxus ty kurwo antypolska XD
Bo PIs jest bardzo propolskie,zwłaszcza jak się na ich profile popatrzy.
Jak płuczę gardło przy myciu zębów to mówię biegle w tym języku.
Zadi_ napisał/a:
Jakie trzeba mieć życie, żeby o 7 rano jebnac rozprawke na PiS pod randomowym filmikiem, Abraxus ty kurwo antypolska XD
Hehehe jaki głupi, jak Polak.
Ja pierdole @ Zadi, andrzejrobert75 (czy jakiś inny tam stefan)
Wy macie coś z mózgami?
Czy jeśli komuś nie podoba się to, że obecna władza jest chujowa (bo jest) to od razu jest antypolakiem?
Nie wiem czym urzekł was Morawiecki, ale z logicznym myśleniem mija się on o kilometry. Tak samo jak premierzy za poprzednich kadencji, nie tylko PISU, ale także PO itd.
Mamy ten przykry obowiązek patrzeć jak ludzie głupi dochodzą do władzy... ale to tylko i wyłącznie nasza wina. Chociaż podejrzewam, że nikt normalnie myślący z większym od przeciętej ilości pkt. IQ nie chcę pchać się w to bagno, jakim jest władza w Polsce.
Wy macie coś z mózgami?
Czy jeśli komuś nie podoba się to, że obecna władza jest chujowa (bo jest) to od razu jest antypolakiem?
Nie wiem czym urzekł was Morawiecki, ale z logicznym myśleniem mija się on o kilometry. Tak samo jak premierzy za poprzednich kadencji, nie tylko PISU, ale także PO itd.
Mamy ten przykry obowiązek patrzeć jak ludzie głupi dochodzą do władzy... ale to tylko i wyłącznie nasza wina. Chociaż podejrzewam, że nikt normalnie myślący z większym od przeciętej ilości pkt. IQ nie chcę pchać się w to bagno, jakim jest władza w Polsce.
Morawiecki robił dla Tuska,a teraz pierdoli dla Kaczyńskiego i się śmieje,że ludzie się śmieją z niego.Problem z Kaczyńskim jest chyba taki,żę próbuje stworzyć w Polsce oligarchów.Pompowanie rydzyka setkami mln,srebna,Bielecki,skoki wieżowce,tu mld tam miliony,a dziadek ma 70 lat i sam nie wie kto za dwadzieścia lat,będzie patrzył z ostatniego piętra z wieżowców dwóch.może R.Petru?A wybory wygra ten co da każdemu Polakowi 1000+bo taki kurs,bedzie miał wtedy 1 dolar.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów