📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zastanawiam się które grono tutaj jest liczniejsze białorycerzy czy specjalistów psychiatrii...
a nie, jesteście tylko anonimowymi zjebami zza monitora
parafrazując, chuja byście zrobili, chuja się znacie i chuja możecie co najwyżej do ryja wziąć. (:
a nie, jesteście tylko anonimowymi zjebami zza monitora
parafrazując, chuja byście zrobili, chuja się znacie i chuja możecie co najwyżej do ryja wziąć. (:
może jestem pojebany, ale on go nawet nie uderzył! Nie wsłuchiwałem się w tekst, nawet nie wiem co to za język, ale może ojciec tłumaczył synku, że gwoździa do kontaktu się nie wsadza.
Powinien mu kciukami oczy wyjebać
EliteMatich napisał/a:
Połamać mu te ręce i w dupe wsadzić.
Borys napisał/a:
Kurwe do wora...
Ale sadole xD Co wam kurwa niewystarczy że temu chujowi już ojciec prawie połamał kark?
Nie ma czegoś takiego jak wychowanie bezstresowe natomiast przemoc fizyczna jest tylko manifestacją bezsilności doroałych.
W takim przypadku warto skorzystać z pomocy psychologa.
dziś mi się babka użalała,
matka porzuciła dzieci bo dorwała fagasa, ojciec też poznał inną, ma wyjebane
a ona zajmuje się wnukami,
tylko, że gdy żył dziadek była dyscyplina i chodzil jak trzeba, niestety zmarł
i teraz te małe huje , 14,16 lat dają babce popalić,
ciekawe ile ona wytrzyma
propo, bezstresowego wychowania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów