Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta młodociana hołota, oczywiście nie twierdzę, że każdy ale znaczna większość idzie żeby pośmiać się z ciekawych tekstów Korwina, albo też chodzą i go popierają bo chce legalizacji...
Kompletnie przy tym nic nie wynoszą z jego spotkań. Dla nich tekst o dozorcy plantacji to zabawna sprawa, nie pomyślą jednak o co tak na prawdę chodzi.
I tak jest w Polskiej polityce, przyjebie się 1 z 2 do jakiejś partii bo mu "logo" przypasiło i się jej bez namysłu trzyma.
"Ponieważ jestem człowiekiem a nie socjalistą" Łehehehe... Kurwa
Ta młodociana hołota, oczywiście nie twierdzę, że każdy ale znaczna większość idzie żeby pośmiać się z ciekawych tekstów Korwina, albo też chodzą i go popierają bo chce legalizacji...
Kompletnie przy tym nic nie wynoszą z jego spotkań. Dla nich tekst o dozorcy plantacji to zabawna sprawa, nie pomyślą jednak o co tak na prawdę chodzi.
I tak jest w Polskiej polityce, przyjebie się 1 z 2 do jakiejś partii bo mu "logo" przypasiło i się jej bez namysłu trzyma.
Nie mierz innych swoją miarą. Ty pewnie jesteś przedstawicielem licznej grupy socjalistów, którzy wiedzą wszystko lepiej od innych.
Za legalizacją, pewnie chodzi Ci o zielsko, to jest Palikot. Natomiast JKM jest za DEKRYMINALIZACJĄ. Różnica polega na tym, że u JKM'a to nie urzędnik ma decydować co wolno, a co nie.
Skoro już mowa o logu, to te Nowej Prawicy oznacza Feniksa, symbolizującego powrót do normalności tj. kontrrewolucję.
PS:Socjaliście to pasożyty, jak cyganie.
PS2: Mnie w Korwinie najbardziej denerwuje ta pewność, że będzie miał bardzo dobry wynik. To może odstraszać potencjalnego wyborcę. "Skoro taki pewny dobrego wyniku to mojego głosu nie będzie potrzebował". Później są wyniki wyborów jak np. w Rybniku i głupio się robi, bo miało być przecież zwycięstwo!
Nie mierz innych swoją miarą. Ty pewnie jesteś przedstawicielem licznej grupy socjalistów, którzy wiedzą wszystko lepiej od innych.
Za legalizacją, pewnie chodzi Ci o zielsko, to jest Palikot. Natomiast JKM jest za DEKRYMINALIZACJĄ. Różnica polega na tym, że u JKM'a to nie urzędnik ma decydować co wolno, a co nie.
Skoro już mowa o logu, to te Nowej Prawicy oznacza Feniksa, symbolizującego powrót do normalności tj. kontrrewolucję.
PS:Socjaliście to pasożyty, jak cyganie.
!
A ty jesteś kurwą. Taka sama obraza jak nazywanie mnie socjalistą.
I nie dość, że kurwa to idiota, logo wstawione jest w cudzysłów, zobacz co to oznacza, może więcej zrozumiesz z mojego posta i tego fragmentu.
watch?v=MfcB4O1BObs
+
korwin-mikke.pl/wazne/zobacz/korwinmikke_i_palikot_za_legalizacja_mari...
Łap DEKRYMINALIZACJO wypowiedź o zielsku. W 0:32 masz nawet fragment o sobie
Znaczenie loga KNP ma zaś o wiele szerszy zakres.
Co do tej dekryminalizacji, nie mogę znaleźć fragmentu debaty w którym mówi, że w przeciwieństwie do Palikota to on nie chce legalizacji, a tego, żeby jakiś urzędnik nie decydował o tym co może, a co nie. Czyli zdjęcie zakazu, a nie pozwolenie brać narkotyki. Zadowól się jednak wpisem z bloga korwin-mikke.pl/blog/wpis/_sadzic_palic_zalegalizowac_/1232
Mam wrażenie, że nie wiedziałeś co to znaczy dekryminalizacja i obrzuciłeś błotem zanim sprawdziłeś ehh..
Nie wiedzieć co znaczy słowo jakieś to mogę jak ono obce albo nie nasze jest, dekryminalizacja sama w sobie znaczenie swe okazuje.
Z bloga nie wynika, że i nią chodzi, bo samo słowo legalizacja go boli, jego wydźwięk pejoratywny jest w kontekście bycia człowiekiem wolnym i rozumną istotą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów