Taa, masz racje... szczególnie solidarni wobec siebie byli i zorganizowani kiedy niemcy ich wyłapywali na zagłade.
Podpierdolka żeby ochronić włsną dupę szła na codzień.
Kiedy rząd im w kraju nakazuje szczepić się to wszyscy się szczepią, to też podczepiasz pod solidarnosc i organizacje ? Czy to juz jest posłuszeństwo.
Pierdolisz o narzekaniu a sam to właśnie przedstawiłeś na sobie.
Widzisz żydku... reszta świata według ciebie też jest niezorganizowana i nie solidarnościowa bo muszą nosić maski, np. wszyscy azjaci powinni sie od twoich żydów uczyć ? Świat jest większy niż ci sie wydaje, na świecie nie ma tylko żydów i polaków, i nie porównuj narodu ktory w cieżkich czasach potrafil byc najlepiej zorganizowanym państwem podziemnym, poucz sie troche historii.
Włąśnie tylko ortodoksyjni zydzi protestują przeciwko szczepieniom tępy gównojadzie. Wyjdź na ulicę i zobacz, że sami niewolnicy są jak nie ze swastyką na ramieniu, to z maską na pysku lub innym symboiem pozłuszeństwa.
Nie jestem pewien ale z celnego punktu widzenia to oni są nadal w Izraelu.
htp kluczowe słowo to "wszczęła". W przypadku załączonym na filmie, który udostępniony został dzięki jednemu z pracowników lotniska, żadnego śledztwa nie będzie.
Nie bardzo mnie obchodzi, w każdym z tych przypadków, czy będą jakiekolwiek konsekwencje, czy nie. Chodziło mi bardziej o zjawisko występujące wśród ortodoksyjnych wyznawców - nas zaraza nie rusza, Bóg nas chroni, bo jesteśmy lepsi niż inni. I nie ma znaczenia, czy to nabożny Żyd, czy katolik lub świadek Jehowy.
Same mądrale a nikt nie sprawdził, że oni tranzytem w Polsce wylądowali. Pytanie brzmi w jakim kraju tańczyli?
A jak np. lecieli z Niemiec na Ukrainę?
Same mądrale a nikt nie sprawdził, że oni tranzytem w Polsce wylądowali. Pytanie brzmi w jakim kraju tańczyli?
- Potwierdzam, że nagranie zostało wykonane na lotnisku Chopina w Warszawie - powiedział w rozmowie z Polsat News rzecznik lotniska Piotr Rudzki. Do tej sytuacji doszło 19 kwietnia.
Widoczna na nagraniu grupa miała podróżować przez Polskę tranzytem. Nie przekraczali polskiej granicy.
Źródło cytatu
Rozumiem Izraelczyków - oni też tam mają problem z fundamentalistami. U nas pod tym względem jest gorzej: obecny rząd to egzekutywa
Kościoła Katolickiego a Prokuratura, Policja i siepacze Bąkiewicza to strażnicy ortodoksji
Włąśnie tylko ortodoksyjni zydzi protestują przeciwko szczepieniom tępy gównojadzie. Wyjdź na ulicę i zobacz, że sami niewolnicy są jak nie ze swastyką na ramieniu, to z maską na pysku lub innym symboiem pozłuszeństwa.
Nie da się czytać twojego zaklamanego pierdolenia jak z gazety wyborczej. Jeszcze nigdy kurwa w polsce nie spotkalem nikogo ze swastyką, czy to kurwa na czole, kurtce czy dupie kretynie. Za takie pierdolenie bzdur powinni cię odesłac spowrotem do izraela lub niemiec propagandowy sprzedawczyku.
Przez tych debili ortodoksyjnych w stanach zaczynaja mieć problemy z odra bo te jebane dzbany są głównymi nosicielami. Najpierw napierdalają na szczepienia a później pukają do szpitala na ratunek zjeby. Za to powinni ich tam odjebać.
Na szczęście żaden goj się nie odważył. Dopiero by była afera w mediach międzynarodowych, że w Polsce antysemityzm.
Było w mediach dziś ,ale komentarze wyłączone
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów