18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
turas86 2021-04-22, 13:30 4
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-04-22, 13:35 2
CzerstWybut napisał/a:

Taa, masz racje... szczególnie solidarni wobec siebie byli i zorganizowani kiedy niemcy ich wyłapywali na zagłade.
Podpierdolka żeby ochronić włsną dupę szła na codzień.
Kiedy rząd im w kraju nakazuje szczepić się to wszyscy się szczepią, to też podczepiasz pod solidarnosc i organizacje ? Czy to juz jest posłuszeństwo.
Pierdolisz o narzekaniu a sam to właśnie przedstawiłeś na sobie.
Widzisz żydku... reszta świata według ciebie też jest niezorganizowana i nie solidarnościowa bo muszą nosić maski, np. wszyscy azjaci powinni sie od twoich żydów uczyć ? Świat jest większy niż ci sie wydaje, na świecie nie ma tylko żydów i polaków, i nie porównuj narodu ktory w cieżkich czasach potrafil byc najlepiej zorganizowanym państwem podziemnym, poucz sie troche historii.

Włąśnie tylko ortodoksyjni zydzi protestują przeciwko szczepieniom tępy gównojadzie. Wyjdź na ulicę i zobacz, że sami niewolnicy są jak nie ze swastyką na ramieniu, to z maską na pysku lub innym symboiem pozłuszeństwa.
Zgłoś
ChomikAdrian 2021-04-22, 15:06 3
Skurwysyny jebane, szkoda że Hitler nie wyjebał ich do cna.
Zgłoś
Obcy34 2021-04-22, 15:48 1
Same mądrale a nikt nie sprawdził, że oni tranzytem w Polsce wylądowali. Pytanie brzmi w jakim kraju tańczyli?

Nie jestem pewien ale z celnego punktu widzenia to oni są nadal w Izraelu.
Zgłoś
matys2031 2021-04-22, 16:07 3
Jebac zydow!
Zgłoś
htp 2021-04-22, 16:14 2
Autor napisał/a:

htp kluczowe słowo to "wszczęła". W przypadku załączonym na filmie, który udostępniony został dzięki jednemu z pracowników lotniska, żadnego śledztwa nie będzie.

Nie bardzo mnie obchodzi, w każdym z tych przypadków, czy będą jakiekolwiek konsekwencje, czy nie. Chodziło mi bardziej o zjawisko występujące wśród ortodoksyjnych wyznawców - nas zaraza nie rusza, Bóg nas chroni, bo jesteśmy lepsi niż inni. I nie ma znaczenia, czy to nabożny Żyd, czy katolik lub świadek Jehowy.

Obcy34 napisał/a:

Same mądrale a nikt nie sprawdził, że oni tranzytem w Polsce wylądowali. Pytanie brzmi w jakim kraju tańczyli?

A jak np. lecieli z Niemiec na Ukrainę?
Zgłoś
kolosasz 2021-04-22, 16:30 1
Obcy34 napisał/a:

Cytat:

- Potwierdzam, że nagranie zostało wykonane na lotnisku Chopina w Warszawie - powiedział w rozmowie z Polsat News rzecznik lotniska Piotr Rudzki. Do tej sytuacji doszło 19 kwietnia.

Widoczna na nagraniu grupa miała podróżować przez Polskę tranzytem. Nie przekraczali polskiej granicy.

Źródło cytatu

Rozumiem Izraelczyków - oni też tam mają problem z fundamentalistami. U nas pod tym względem jest gorzej: obecny rząd to egzekutywa
Kościoła Katolickiego a Prokuratura, Policja i siepacze Bąkiewicza to strażnicy ortodoksji

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
CzerstWybut 2021-04-22, 16:43 4
DzidaZawodnik napisał/a:

Włąśnie tylko ortodoksyjni zydzi protestują przeciwko szczepieniom tępy gównojadzie. Wyjdź na ulicę i zobacz, że sami niewolnicy są jak nie ze swastyką na ramieniu, to z maską na pysku lub innym symboiem pozłuszeństwa.

Nie da się czytać twojego zaklamanego pierdolenia jak z gazety wyborczej. Jeszcze nigdy kurwa w polsce nie spotkalem nikogo ze swastyką, czy to kurwa na czole, kurtce czy dupie kretynie. Za takie pierdolenie bzdur powinni cię odesłac spowrotem do izraela lub niemiec propagandowy sprzedawczyku.

Przez tych debili ortodoksyjnych w stanach zaczynaja mieć problemy z odra bo te jebane dzbany są głównymi nosicielami. Najpierw napierdalają na szczepienia a później pukają do szpitala na ratunek zjeby. Za to powinni ich tam odjebać.
Zgłoś
laser81 2021-04-22, 17:03 1
hitler ich za mało spalil
Zgłoś
S................z 2021-04-22, 17:34 1
Słowo,, Warszawa,, w języku Jidysz znaczy: Usiądź i odpocznij. Ot taka ciekawostka z cyklu Sadol Óczy i Bawi
Zgłoś
generał 2021-04-22, 18:48 1
Hans przeładuj i ognia!!!!!!!
Zgłoś
Bukaj1203 2021-04-22, 19:11 1
Po czym poznać pedałów?
Chodzą tak samo ubrani
Zgłoś
spoon17 2021-04-22, 19:13 1
djoshin napisał/a:

odłamkowy ładuj !!!!

gupi czy jaki ? dobry opał chcesz zmarnować ?!
Zgłoś
GaryP 2021-04-22, 19:50 2
Niemców przed wojną też tak wkurwiali
Zgłoś
S................n 2021-04-22, 19:58 2
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Na szczęście żaden goj się nie odważył. Dopiero by była afera w mediach międzynarodowych, że w Polsce antysemityzm.

Było w mediach dziś ,ale komentarze wyłączone
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów