Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Owszem, drakońskie kary odstraszały ale gdyby Polacy naprawdę byli takim odważnym narodem to przeciw Niemcom powstałyby miliony. Tak się nie stało, czemu?
Właściwie ty uważasz że co powinni zrobić ? Miliony cywili, bez broni, bez przeszkolenia miały pójść z gołymi rękami na niemiecką armię ?
Ty kurwa poważny jesteś ?
Właściwie ty uważasz że co powinni zrobić ? Miliony cywili, bez broni, bez przeszkolenia miały pójść z gołymi rękami na niemiecką armię ?
Ty kurwa poważny jesteś ?
Nic nie powinni zrobić bo nic się nie dało zrobić. Ale wkurwiają mnie te wszystkie niedojrzałe narodowe zjeby paradujące w koszulkach z orłem czy kotwicą, mocni w gębie i za klawiaturą. Bo zakłamują historię powtarzając mity o bohaterskim narodzie polskim, który w całości konspirował, walczył z okupantem i ratował Żydów, a oburzają się jak ktoś przypomni ilu takich było naprawdę. A powiedz jeszcze, że jacyś Polacy Żydów mordowali to od razu będziesz zdrajcą narodu i żydowskim sługusem.
Każdy Polak powinien pogodzić się z faktem, że nie jesteśmy narodem urodzonych bohaterów i że są wśród nas kanalie. Ale najwięcej jest tych posłusznych.
a ty myślisz że czym by polacy walczyli... patykami na wojnie? Polska za późno zabrała się za inwestowanie w wojsko i zwyczajnie nie zdążyliśmy ze zbrojeniem, za bardzo wierzyliśmy tez w umowe z zachodem która zostala niedotrzymana no i na koniec nóż w plecy twojego czerwonego uwielbianego wodza.
Pierdolenie takie ze Polacy nie byli odważnym narodem, za to reszta europy była tak waleczna i honorowa że nic tylko im pomniki stawiać.
Porównywanie okupacji niemieckiej na ziemiach Polski do noszenia maseczek... japierdole chyba mi juz wystarczy dyskusji z tobą.
Nic nie powinni zrobić bo nic się nie dało zrobić. Ale wkurwiają mnie te wszystkie niedojrzałe narodowe zjeby paradujące w koszulkach z orłem czy kotwicą, mocni w gębie i za klawiaturą. Bo zakłamują historię powtarzając mity o bohaterskim narodzie polskim, który w całości konspirował, walczył z okupantem i ratował Żydów, a oburzają się jak ktoś przypomni ilu takich było naprawdę. A powiedz jeszcze, że jacyś Polacy Żydów mordowali to od razu będziesz zdrajcą narodu i żydowskim sługusem.
Każdy Polak powinien pogodzić się z faktem, że nie jesteśmy narodem urodzonych bohaterów i że są wśród nas kanalie. Ale najwięcej jest tych posłusznych.
Po czesci ma Pan racje,:
- moglismy jak Holendrzy wyjsc na ulice w obronie . . . rowerow, bo na ratownie Zydow jakis im sie ruszyc tylka nie chcialo
- moglismy tak jak Zydzi walczyc ramie w ramie z Wehrmachtem, majac w dupie to ze ten sam Wehrmacht gazowal naszych wspolwyznawcow milionami
- moglismy tak jak kraje zachodnie samemu lapac i wysylac Niemcom Zydow do obozow
- moglismy tak jak inne kraje stworzyc rzady kolaboracyjne
- moglismy zrobic duzo takich samych rzeczy jak kraje zachodnie i skorwic sie sluzac Niemcom
Walczylo kilkaset tysiecy, kilkaset tysiecy ratowalo zydow - moze to nieduzo jak na 38 milionowy kraj - ale to o niebo wiecej niz zrobily inne kraje europejskie
Ps
apropo mordowania Zydow przypomni Pan co sie dzialo na kresach w momencie wejscia Armii Czerwonej ? Moze cos o witaniu przez Zydow Armii Czerwonej ? Moze cos o milicji Zydowskiej mordujacej zolnierzy wrzesniowych ? Moze cos o Zydach wydajacych NKWD Polskich profesorow, lekarzy, adowkatow, urzednikow itd ?
W Islandii?
Nie, w Polskich mediach, stop hejt i tak dalej... bla bla bla , w islandzkich zostali odpowiednio potraktowani tutaj też ich "nie lubią" zwłaszcza jubilerów. Ostatnio ministerstwo nadzoru alkoholu i tytoniu zablokowało import izrealskiego wina, ze wzgledu na to ,że winogrona były zbierane na ziemiach okupowanych przez żydów ( ziemie Palestyny). Butelki z winem muszą mieć na etykiecie flage kraju z którego pochodzą (takie rozporzadzenie) z zydowskich win znikneły flagi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów