i przynosi wstyd Polakom. Ogólnie tępe, spasłe babsko robiące z siebie pośmiewisko za marnych kilkaset złotych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A właśnie, że wyjebcie to do zbiorczego, bo to już się żenujące robi.
Zabijcie to zanim złoży jaja!
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
o kurwa, a potem się ludzie dziwią, że na świecie powstaje tsunami i trzęsienia ziemi.
To jest kurwa obrzydliwe... jestem za tym żeby za wrzucanie tego gówna tutaj były warny
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
lapps napisał/a:
jebac grubych ludzi
co kto lubi
ORMOWIEC napisał/a:
Zabijcie to zanim złoży jaja!
Jesteś oryginalny:
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów