📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
gregor75adam napisał/a:
Człowieku, Sadistic nie jest od leczenia kompleksów, wszyscy się cieszymy że jesteś już w zawodówce.Nastnepny poryty gimbus do książek won!!!!!!
W sumie nie wiem czemu sadol nie zrobi cos na zasadzie antypiw.
Jakby ktoś trollował to by dostawał niewidzialne "ciepłe szczyny"(antypiwko). Gdy ten przekroczy bardzo wysoką granice tych ciepłych szczyn (zeby ograniczyc wysyp takich jednostek) , to delikwentowi przyglądają się użytkownicy/moderatorzy i decydują o banie.
Jakby ktoś trollował to by dostawał niewidzialne "ciepłe szczyny"(antypiwko). Gdy ten przekroczy bardzo wysoką granice tych ciepłych szczyn (zeby ograniczyc wysyp takich jednostek) , to delikwentowi przyglądają się użytkownicy/moderatorzy i decydują o banie.
@up nie robi się czegoś takiego bo nikt nie ma zamiaru oceniać materiału negatywnie. Jest to portal mimo wszystko otwarty na użyszkodników, a wiadomo każdy ma inne pole zainteresowań. Dzięki temu mają szanse wejść materiały, które się podobają jakiejś tam grupie, ale nie będą tak wynagrodzone jak te, które podobają się wszystkim.
D-Rose napisał/a:
Wiem, wiem. Straszne
To na chuj to tutaj wrzucasz, skoro wiesz? Czy może chcesz być na siłę modny?
Jak wybuchnie wojna Ukraina - Rosja, to kawał będzie nawet zabawny .
W 94 maturę robiłem a ty jeszcze na gówno papu nie mówiłeś patryku666
Masz rację, nie mówiłem i nigdy mówić nie będę.
A skoro jesteś już tyle lat po maturze, to choć raz zabłyśnij swoją inteligencją i postaraj się wypowiadać na poziomie lub nie wypowiadaj się wcale.
Jak ładnie się zestarzalo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów