Tłusty kot wskakuje do pudełka , to Mnie utwierdza w przekonaniu że koty są zajebiscie głupie i można takiego Grubasa kupić Sobie tylko po to żeby się z niego śmiać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ten kot ma setki milionow wyswietlen na youtube, strone na wikipedii i jest celebryta wiekszym niz jakikolwiek Polak.
Nie ma co tutaj dyskutować, ten kot jest pierdolnięty i ma wysoką samoocenę, a tymczasem to grubas którego wypadałoby usmażyć z cebulką
Nie pierdolnięty, tylko sadystyczny. Nie wiem o co chodzi z Narnią, ale jeśli dopieprzasz się do durnowatego "Mnie", "Grubasa", "Sobie", to jestem winny piwo.
llort napisał/a:
Nie pierdolnięty, tylko sadystyczny. Nie wiem o co chodzi z Narnią, ale jeśli dopieprzasz się do durnowatego "Mnie", "Grubasa", "Sobie", to jestem winny piwo.
To było do kota, nie do Ciebie;) Przekaż mu jak spotkasz!
To jest kot pewnego fizyka. Nazywał się chyba Erwin Schrödinger-san.
Wy się śmiejecie, ale... W sumie to macie racje. Sam jednego przygarnąłem i kupiłem pudło. Ile jest przy tym frajdy! Nawet więcej niż przy przybijaniu go do ścian!
Może i gruby, ale ch*j się cały do pudełka zmieścił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów