18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
ĸuń 2012-04-03, 8:53
tomii666, tu możesz na przyszłość pisać podobne rzeczy: www.sadistic.pl/zglos-problem-z-forum-zasugeruj-zmiany-vt26,1455.htm
Zgłoś
J................D 2012-04-03, 8:54
mam pytanko . od niedawna zaczalem interesowac sie klepaniem filmikow . ale w wiekszosci wlasnie kurwa spoznia albo spieszy mi sie dzwiek... co moze byc powodem dobrzy sadysci ?

uzywam programu VirtualDub
Zgłoś
salek21 2012-04-03, 9:23
dźwięk tragedia
Zgłoś
lukas02 2012-04-03, 9:38
Oglądać z wyłączonym dźwiękiem.
Zgłoś
oczas 2012-04-03, 10:19
1:26 kilka "butelek" sie zbiło opóźnienie fajnie wyszło

Hail to the King, Baby...
Zgłoś
invi 2012-04-03, 11:46 5
yo utube.com/watch?v=I1HE2hb2kTI macie z normalnym dźwiękiem
Zgłoś
boggoo 2012-04-03, 17:04
Ta wersja tutaj, pochodzi z fałszywego konta TwisterNederland, temu jest zły dźwięk(najpewniej specjalnie tak zrobił).

Nie obejrzałem tej wersji tutaj do końca, bo z tym dźwiękiem się nie da, a nie wiem czemu ten tutaj jest 1min dłuższy niż ten właściwy.
Zgłoś
dpatrol 2012-04-03, 18:10
ale mi coś dzisiaj mózg laguje
Zgłoś
Mr.ANALigator 2012-04-03, 22:44
Astarot napisał/a:

Zjebany dźwięk oglądać się nie da, sprawdzałeś to? czy może tylko ja mam takie opóźnienie dźwięku?

nie omijajac faktu ze wszystko juz bylo
Zgłoś
CrazyEdek 2012-04-09, 18:13
Fail Compilatie maart 2012.

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
Plastikowy__Pan__Jezus 2012-04-15, 23:46
boggoo napisał/a:

Ta wersja tutaj, pochodzi z fałszywego konta TwisterNederland, temu jest zły dźwięk(najpewniej specjalnie tak zrobił).

Nie obejrzałem tej wersji tutaj do końca, bo z tym dźwiękiem się nie da, a nie wiem czemu ten tutaj jest 1min dłuższy niż ten właściwy.

Dziwne, bo otrzymałem ten film od niego na maila
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów