kolejna wstawka od TNL'a, miłej zabawy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kolejna wstawka od TNL'a, miłej zabawy
tomii666, tu możesz na przyszłość pisać podobne rzeczy: www.sadistic.pl/zglos-problem-z-forum-zasugeruj-zmiany-vt26,1455.htm
mam pytanko . od niedawna zaczalem interesowac sie klepaniem filmikow . ale w wiekszosci wlasnie kurwa spoznia albo spieszy mi sie dzwiek... co moze byc powodem dobrzy sadysci ?
uzywam programu VirtualDub
uzywam programu VirtualDub
1:26 kilka "butelek" sie zbiło opóźnienie fajnie wyszło
Nie obejrzałem tej wersji tutaj do końca, bo z tym dźwiękiem się nie da, a nie wiem czemu ten tutaj jest 1min dłuższy niż ten właściwy.
Astarot napisał/a:
Zjebany dźwięk oglądać się nie da, sprawdzałeś to? czy może tylko ja mam takie opóźnienie dźwięku?
nie omijajac faktu ze wszystko juz bylo
boggoo napisał/a:
Ta wersja tutaj, pochodzi z fałszywego konta TwisterNederland, temu jest zły dźwięk(najpewniej specjalnie tak zrobił).
Nie obejrzałem tej wersji tutaj do końca, bo z tym dźwiękiem się nie da, a nie wiem czemu ten tutaj jest 1min dłuższy niż ten właściwy.
Dziwne, bo otrzymałem ten film od niego na maila
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów