kolejna wstawka od TNL'a, miłej zabawy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kolejna wstawka od TNL'a, miłej zabawy
Piwko dam bo kompilacje od TNL'a są zawsze najlepsze ale strasznie pojebało obraz z dźwiękiem.
"Potrzebna mi ta parada jak pieprzona dziura w głowie" - J.F. Kennedy
No kurwa wreszcie, nie mogłem się doczekać.
Albo jestem ujarany, albo obraz nie nadąża za dźwiękiem.... idź pan w chuj z tym
w sumie fajnie to wyszło a najlepsze 2:27 jeżeli to przez przypadek to piwko.
Cytat:
raptofil
5:45 wpadka TVN Turbo.
A 5:20 głos...
sorry ziomuś za piwko, chciałem kliknąc post nad tobą ale jakoś sie zamyslilem..
muszę to napisać ale nie wiem gdzie, więc piszę tu, jak jest panel wyboru tematu i klika się strzałkami do zmiany tematu to nie zależnie jaką strzałkę się kliknie to i tak przerzuci do tematu następnego a nie poprzedniego ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów