📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Ostatnio widziałem dwie lesby (obstawiam, że lesby, bo były krótko ścięte i farbowane na jakiś zielony czy tam fioletowy), zatrzymały się na lewym pasie ruchliwej drogi, a trójkąt postawiły 0.5 metra za autem. Już chciałem z wrodzonej dobroci zawołać, żeby zepchnęły auto na pobocze i postawiły ten trójkąt jak należy, ale w ostatnim momencie ugryzłem się w język i skończyło się tylko na "Eeee! Lesby!"
Ostatnio widziałem dwie lesby (obstawiam, że lesby, bo były krótko ścięte i farbowane na jakiś zielony czy tam fioletowy), zatrzymały się na lewym pasie ruchliwej drogi, a trójkąt postawiły 0.5 metra za autem. Już chciałem z wrodzonej dobroci zawołać, żeby zepchnęły auto na pobocze i postawiły ten trójkąt jak należy, ale w ostatnim momencie ugryzłem się w język i skończyło się tylko na "Eeee! Lesby!"
Wiesz no, co by nie mówić, jeśli chodzi o propozycję trójkąta, to nawet z dwoma lesbami bym nie odmówił, chyba, że wyglądają jak Pawłowicz...
Autostrada czy ekspresowka to nie kurwa plac zabaw.
Autostrada czy ekspresowka to nie kurwa plac zabaw.
Geraldinio napisał/a:
Wiesz no, co by nie mówić, jeśli chodzi o propozycję trójkąta, to nawet z dwoma lesbami bym nie odmówił, chyba, że wyglądają jak Pawłowicz...
Jakby tak wyglądały, to byś grysikiem sufit zlagrował.
Jebać ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
A skąd wiadomo,że rusek?a może tępy banderowski wuj?
Tylko tak pytam
Tylko tak pytam
Ja się pytam, czego idiota nie zjechał całkiem za margines i gdzie do choooja jest trójkąt który powinien być za autem? Głupich nie żal.
Dlatego mam runflaty . W razie kapcia komunikat i do 60 km dalej można jechać więc nawet do wulkanizatora .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów