📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzeba być doszczętnie pok🤬ionym debilem, żeby robić takie rzeczy.
Mógłby już umrzeć, bo dla tego debila wózek inwalidzki to zbyt duży komfort.
Mógłby już umrzeć, bo dla tego debila wózek inwalidzki to zbyt duży komfort.
No i po co tak robić? Co on myślał, że się odbije i stanie na nogach? Ci debile nie mają fizyki w szkołach? Nawet k🤬a nie trzeba fizyki, wystarczy mózg i zdolność przewidywania na poziomie przedszkolaka.
BongMan napisał/a:
No i po co tak robić? Co on myślał, że się odbije i stanie na nogach? Ci debile nie mają fizyki w szkołach? Nawet k🤬a nie trzeba fizyki, wystarczy mózg i zdolność przewidywania na poziomie przedszkolaka.
nie zapominaj, że mamy tu do czynienia z hamerykańcem
BongMan napisał/a:
No i po co tak robić? Co on myślał, że się odbije i stanie na nogach? Ci debile nie mają fizyki w szkołach? Nawet k***a nie trzeba fizyki, wystarczy mózg i zdolność przewidywania na poziomie przedszkolaka.
Nie on myślał że sie odbije zrobi salto a potem poszybuje w niebo niczym superbohater(a w tel wszyscy bedą wołać o my god oh my god),przecież wkońcu to niezniszczalne super dziecko ameryki.
No i po co tak robić? Co on myślał, że się odbije i stanie na nogach? Ci debile nie mają fizyki w szkołach? Nawet k***a nie trzeba fizyki, wystarczy mózg i zdolność przewidywania na poziomie przedszkolaka.
Nie on myślał że sie odbije zrobi salto a potem poszybuje w niebo niczym superbohater(a w tel wszyscy bedą wołać o my god oh my god),przecież wkońcu to niezniszczalne super dziecko ameryki.
Ja wam powiem jak było naprawdę:
-Ja tego nie zrobię? ... potrzymaj mi piwo ...
-Ja tego nie zrobię? ... potrzymaj mi piwo ...

Koledzy Pewnie Go Podpuścili żeby skoczył Bo Morze się Zabije a Potem Puki ciepły wykorzystają
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA hahahahahahahahahahahahahaha haahahahahahahaha
nie no nie ogarniam jak można być tak sp🤬olonym umysłowo i nie przewidzieć, że rozj🤬ie dużej, gumowej piłki może się skończyć rozj🤬iem własnego łba
skąd amerykanie mają k🤬a tych wszystkich specjalistów od wszystkiego???
nie no nie ogarniam jak można być tak sp🤬olonym umysłowo i nie przewidzieć, że rozj🤬ie dużej, gumowej piłki może się skończyć rozj🤬iem własnego łba
skąd amerykanie mają k🤬a tych wszystkich specjalistów od wszystkiego???
Zawsze jak widzę takiego pojeba, który szykuje się do jakiejś akrobacji, to robię wszystko, żeby go od tego odwieźć. Mam już k🤬a dosyć ratowania debili, zakładania opatrunków, usztywniania złamań czy pilnowania nieprzytomnych. Tyle imprez, wczasów i zwykłych dni już miałem rozj🤬ych przez takich młotów, że dziwi mnie, że jeszcze nikt nie zginął - choć w sumie raz koleś koło mnie złamał kręgosłup, bo skoczył na banię z rękami za plecami z metrowego pomostu do 1,5 metrowej wody. Wbił się w dno, jak świeczka w tort. Musiałem z kilku chłopa kretyna wyciągać z jeziora, bo zrobiło się z niego warzywo i prawie utonął, potem przyleciał śmigłowiec, przyjechała policja, telewizja, gazeta i była k🤬a taka impreza. Teraz jeździ na wózku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie