Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli to tylko ten "komin/rurka/przysłona" obiektywu plastikowa to nie jest źle 20-40zł wymiana.
Może być jeszcze filtr. Ale miejmy nadzieję, że obiektyw wart kilka tysi poszedł się p🤬lić.
Juzwa napisał/a:
Może być jeszcze filtr. Ale miejmy nadzieję, że obiektyw wart kilka tysi poszedł się p🤬lić.
Typowy Janusz .... Mieć satysfakcję że komuś coś się zepsuło lub rozj🤬o
dejwid092 napisał/a:
Typowy Janusz .... Mieć satysfakcję że komuś coś się zepsuło lub rozj🤬o
Trzeba być debilem, żeby się tak ustawić robiąc zdjęcie machającej nogami obutymi w rolki p🤬deczki. Sam jest sobie winien i ewentualnie już poniósł karę finansową za swoją głupotę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie