📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Nawet śmieszne
A teraz żeby poruchać to trzeba się postarać
Laski jak miód-malina
czekam na komentarz Bongmana "pamiętam te czasy" ;D
A dlaczego jaskiniowcy ciągali baby za włosy? Bo ciągnięte za nogi nabierały ziemi
@Up Pewnie wtedy pracował w stolarni gdzie strugał maczugi a po godzinach jezdził na mamutach.
niby fajne niby moze i prawda...tyle ze z tego co kojarze z ksiazek to kobiety wcale postura sie od facetow nie roznily wiec...nie wiem czym tu sie podniecac...
A teraz idziesz na dyskoteke i nawet w łeb nie musisz walić, ani wlec do jaskini. No ale co kto lubi
Chyba, że jesteś rudy. Choć dobrze najebany szmul nawet tego nie zauważy
Chyba, że jesteś rudy. Choć dobrze najebany szmul nawet tego nie zauważy
Zawsze można zapłacić +/- 200 zł i mieć ładną, zgrabną i wydepilowaną, a nie włochatego małpiszona... najlepsza era ever pfffff, jasne
Tylko jak potem ciągniesz ogłoszoną do jaskini, to ciągnij za włosy a nie za nogi. Bo jak za nogi, to jej się cipa ziemią pozapycha...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów