18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
To catch a predator
Tuiq • 2012-08-23, 16:37
Amerykański program w którym wabiono pedofilów na ustawiony sex z 14 latką. Potem wychodził prowadzący i ich przepytywał - oto wynik jednej z takich akcji.

I jeszcze jedna fajna akcja.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prometheus_Coprophagus 2012-08-23, 22:46
@bubr32, to już zależy od tego, jak mądry byłby prokurator oraz jak mądry byłby obrońca. Ale bez logów z rozmowy samo wejście do kogoś nago nie jest - według polskiego prawa - niczym złym (o ile odbywa się to za zgodą osoby odwiedzonej).
@Kuriki, jeśli sprawca jest poniżej piętnastego roku życia, całość wygląda jeszcze śmieszniej. Odsyłam do źródeł prawa (polecam Internetowy System Aktów Prawnych, tam masz wszystkie obowiązujące ustawy, na dzień dobry Kodeks karny i Kodeks postępowania karnego, może jeszcze przydać się Kodeks karny wykonawczy). Inna sprawa - jeśli odbyło się to na przykład na koloniach, wychowawcy mają po grzbiecie (łącznie z możliwością obciążenia ich alimentami, jeśli działania rozpłodowe będą skuteczne).
Zgłoś
CarlosPOL 2012-08-23, 23:02
Kuriki napisał/a:

Prometeus Coprophagus, A jak się dwunastolatek z trzynastką rżnie za zgodą ich obojga to też jest przestępstwo?

Tak jest to traktowane jako gwałt i odpowiada starsza osoba (czy jakoś tak)
Zgłoś
Got 2012-08-23, 23:08
Polecam film "Pułapka" ("Hard Candy")

Zaje...wyśmienity milordzie!
Zgłoś
Fedek 2012-08-23, 23:16 4
O kurwa jacy białorycerze a jak by wam jakaś 14 przysłała nagie fotki z ciałem 18 latki to byście z wywieszonym jezorem pierwsi zapierdlalali na spotkanie stulejarze xD
Zgłoś
bach 2012-08-23, 23:24 2
Królowa Jadwiga miała musi ze 12 lat, jak za Jagiełłę za maż wyszła, co nie? Jagiełło miał 35 wtedy

Qrwa, pedofilia była kiedyś legalna
Zgłoś
NiedźwiedzioGłowy 2012-08-24, 0:01 2
A mnie się przypomniało to:

Zgłoś
S................i 2012-08-24, 0:11 1
Pamiętam, jak kilka lat temu, jedna z brytyjskich gazet opublikowała zdjęcia pedofilów, którzy uniknęli kary , oraz ich adresy zamieszkania. Większość z tych zboków "dobrowolnie" zgłosiło się na policję i przyznali się do wszystkiego ze szczegółami. Pozostałych odbierano ze szpitali.
Zgłoś
PRG 2012-08-24, 3:26 3
Sorry kurwa, ale znowu wszyscy mylą pedofilie z efebofilią.
14 czy 15 lat, co za różnica? to już jest późniejszy orkes dojrzewania, a taka dziewczyna ma swój własny rozum, same chca dużo starszych to niech się jebią.

zresztą, każdy lubi jailbiaty
Zgłoś
mjrZenada 2012-08-24, 9:58 1
mr_9mm napisał/a:

"Pacz szfagier predator kurwa."

Freeze, freeze freeze FREEZE
FREEze freeZEE FREEEEEEEEZEEEEEEEEE

Zgłoś
R................d 2012-08-24, 11:39 1
W zasadzie to ja się opowiadam za DSM-IV i ICD-10...

Cytat:

W ICD-10 pedofilii przyznano kod F65.4[10], kryteria jej rozpoznania obejmują[11]:
Doświadczanie powtarzającego się, nasilonego popędu i wyobrażeń seksualnych dotyczących czynności seksualnych z dziećmi, jednocześnie z towarzyszącym temu wyraźnym cierpieniem, od co najmniej 6 miesięcy (ogólne kryterium zaburzenia preferencji seksualnych).
Utrwalona/ dominująca skłonność do aktywności seksualnej z dzieckiem lub dziećmi w wieku przed pokwitaniem.
Sprawca ma co najmniej 16 lat i jest co najmniej 5 lat starszy od ofiary.

Kryteria diagnostyczne według DSM -IV są zasadniczo zgodne z ICD-10:
A) Pojawiające się przez przynajmniej sześć miesięcy powracające, silnie podniecające fantazje seksualne, impulsy seksualne lub zachowania związane z aktywnością seksualną z osobami, które nie wkroczyły jeszcze w okres dojrzewania (poniżej 13 roku życia).
B) Fantazje, impulsy lub zachowania powodujące klinicznie znaczący dyskomfort lub upośledzenie w społecznym, zawodowym lub innym obszarze funkcjonowania.
C) Osoba ma przynajmniej 16 lat i jest co najmniej 5 lat starsza niż osoby z kryterium A). Uwaga: nie dotyczy osób w późnym okresie dorastania będących w relacji z dwunasto- lub trzynastolatkiem.

W DSM -IV wymagane jest także uszczegółowienie dotyczące płci ofiary, tego czy sprawcę pociągają wyłącznie dzieci oraz czy jego ofiary pozostają w stosunku pokrewieństwa do niego.
Różnicowanie[edytuj]

Należy odróżnić prawdziwą pedofilię od kontaktów seksualnych podejmowanych z dzieckiem z powodu upośledzenia umysłowego/ uzależnienia/ otępienia sprawcy[12].

Czyli w zasadzie panowie, raz z dzieciakiem to nie pedofilia. Co nie zmienia faktu, że to dalej przegięcie. A jak ktoś się podaje za 14 latkę i zachęca innych to sam powinien odpowiadać za podrzeganie do popełnienia przestępstwa...

burb32 Nie bronię nikogo, po prostu chciałem ci mniej więcej wytłumaczyć o co chodzi. W Polsce trzeba coś zrobić, żeby za to odpowiadać, a w USA wystarczy mieć zamiar...
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-08-24, 14:35
RaScad, lekarzem ani psychologiem nie jestem, toteż znajomość ICD 10 (ani tym bardziej DSM IV) mnie nie obowiązuje. Obowiązuje mnie z kolei polskie prawo, którego nieznajomość (jak głosi stara, łacińska paremia) nie usprawiedliwia. Dlatego zawsze będę odwoływał się do cenzusu wiekowego ukończonych pełnych piętnastu lat.

Pozdrawiam.
Zgłoś
szopenfeldziarz 2012-08-24, 16:31
nie wierzę w żaden amerykański program reality - wszystko ustawiane
Zgłoś
R................d 2012-08-24, 17:04 1
Prometeus Coprophagus, akurat tej granicy pietnastu lat do legalności to ja nie podważam. Ale wnerwia mnie trochę, że media i sądy pierdolą o pedofiliii jak to są jednorazowe epizody czasami albo "ofiara" jest w wieku 14 lat i wzwyż. To jest tak jak z używaniem słowa "bodajże" przez niektórych ludzi, nie wiedzą co znaczy, ale używają, bo ma fajne brzmienie i akurat im pasuje w danej chwili...
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-08-24, 17:36 1
RaScad, piszesz o używaniu określenia "pedofilia" przez media i sądy. Na temat rzetelności mediów nie zamierzam się wypowiadać - lekarz zabronił się denerwować. Z kolei sądy opierają się na istniejącym prawie. Chociaż nie ma w nim definicji pedofilii (kryteria diagnostyczne i międzynarodowe klasyfikacje zaburzeń obowiązują, jak zauważyłem w poprzedniej wypowiedzi, psychologów i lekarzy, ale nie ustawodawców), a sama jako hasło w Kodeksie karnym pojawia się tylko raz (cytowany kilka wypowiedzi wcześniej przepis o karalności propagowania zachowań o charakterze pedofilskim), jakieś zabezpieczenie przed pedofilią trzeba było w prawie wprowadzić.
Jak również wspomniałem, u nas nie ma law in action (rozumowanie typu "trzydzieści razy w roku współżyjesz z dorosłymi kobietami, raz zdarzy się z osobą trochę zbyt młodą - jesteś normalny, ten jeden raz to wypadek przy pracy"; nie zamierzam sugerować, że w anglosaskim systemie prawa sąd by tak orzekł, pokazuję jedynie jak to w dużym uproszczeniu działa), u nas są twarde reguły - kto współżyje z małoletnim poniżej piętnastego roku życia, podlega określonym sankcjom punitywnym. Jeśli ktoś łamie przepisy, które miały stanowić prawne zabezpieczenie przed pedofilią, staje się (w rozumieniu sądu) pedofilem, niezależnie od kryteriów diagnostycznych pedofilii.

Pozdrawiam.
Zgłoś
TelewiZorro 2012-08-24, 23:18
w Polsce też podobna akcja: na youtube jest w odcinkach:
PEDOFILE - film dokumentalny, produkcja TVP S.A., czas 90 minut, 2005
rez. Sylwester Latkowski
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem