📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
vattghern666 napisał/a:
Sam pierdolisz. Kiedyś jeden kumpel dla jaj chciał mnie przestraszyć. Kiedy stałem przy tokarce. Efekt: dwa złamane palce i kości śródręcza. Jeśli Cię to bawi, to zazdroszczę poczucia humoru, ale do mnie się nie zbliżaj
Pajacu
przykro mi z powodu Twojego palca xd , ale wracaj już na kwejk pl, sadol ewidentnie nie jest dla Ciebie
vattghern666 napisał/a:
Sam pie**olisz. Kiedyś jeden kumpel dla jaj chciał mnie przestraszyć. Kiedy stałem przy tokarce. Efekt: dwa złamane palce i kości śródręcza. Jeśli Cię to bawi, to zazdroszczę poczucia humoru, ale do mnie się nie zbliżaj
Pajacu
Kiedyś kolega dla zabawy chciał mi dla zabawy zapuścić tokarkę z kluczem w uchwycie zanim zasadziłem mu kopa to zdążył tylko luz na dźwigni załączającej naciągnąć kretynów nie brakuje.
vattghern666 napisał/a:
Sam pierdolisz. Kiedyś jeden kumpel dla jaj chciał mnie przestraszyć. Kiedy stałem przy tokarce. Efekt: dwa złamane palce i kości śródręcza. Jeśli Cię to bawi, to zazdroszczę poczucia humoru, ale do mnie się nie zbliżaj
Pajacu
Święte słowa. U mnie jakiś debil wpadł na pomysł napełnienia balona acetylenem (o właściwościach acetylenu poczytać można na Wiki). I tak zrobił. Balon wrzucił do koksiaka. Jak pierdolnęło wyleciały szyby ze świetlików (tafle szkła zbrojonego 2m x 1 m spadły z wysokości 10 m), ten co ciął na pile był głuchy przez 2 tygodnie, bo stał najbliżej - a reszta debili do końca tygodnia niedosłyszała.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów