Zachowanie jak na praktykach szkolnych w 1995
Pierolisz, przynajmniej trochę śmiechu jest na hali.
Sam pierdolisz. Kiedyś jeden kumpel dla jaj chciał mnie przestraszyć. Kiedy stałem przy tokarce. Efekt: dwa złamane palce i kości śródręcza. Jeśli Cię to bawi, to zazdroszczę poczucia humoru, ale do mnie się nie zbliżaj
Pajacu
Życzę ci żeby ktoś ci w robocie kiedyś zrobił taki żart i żeby ci się coś stało.ciekawe czy będziesz się śmiać.najlepiej niech nagrają filmik to wszyscy się posmiejemy
Sam pierdolisz. Kiedyś jeden kumpel dla jaj chciał mnie przestraszyć. Kiedy stałem przy tokarce. Efekt: dwa złamane palce i kości śródręcza. Jeśli Cię to bawi, to zazdroszczę poczucia humoru, ale do mnie się nie zbliżaj
Pajacu
Rzeczywiście szkoda, mogło być jednego pajaca mniej...
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!Sam pierdolisz. Kiedyś jeden kumpel dla jaj chciał mnie przestraszyć. Kiedy stałem przy tokarce. Efekt: dwa złamane palce i kości śródręcza. Jeśli Cię to bawi, to zazdroszczę poczucia humoru, ale do mnie się nie zbliżaj
Pajacu
Pewnie że nas to bawi. Wy niziny społeczne, klasa pracująca, robole, beneficjaci wszelkich socjali pracujący na tychże właśnie halach jako zwykłe karaluchy jesteście tworzeni do tych celów. Macie bawić publikę. Mam nadzieje, że nagraliście z tego film i podzieliliście się tutaj
Pajacu
To patrz gdzie paluchy ciśniesz
Pajacu
było robić zdjęcia i na harda a nie marudzisz teraz pizdusiu jeden
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów