Spierdolenie umysłowe niektórych kierowców jest zaskakujące.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
barosz napisał/a:
Dlatego kiedy prowadzę auto gram w mniej zajmujące gry
Dawaj mały challenge - kilometr grając w snake'a bez patrzenia na drogę i koniecznie to nagraj.
Co za kurwa. Dobrze ze w TIRa jebnął nie w osobówkę. RIP chuju!
JanJankowski napisał/a:
Co za kurwa. Dobrze ze w TIRa jebnął nie w osobówkę. RIP chuju!
Dokładnie tak
Mam nadzieję że nie przeżył a jeżeli jednak jakimś cudem mu się to udało to na miejscu wykonali mu karę śmierci.
Debil po 10-12sek nie odrywał wzroku od telefonu.
Codziennie kilku podobnych mijam w osobówkach: dzieciary z tyłu w fotelikach a ta piz... zamiast na drogę to ryj w smartfona wlepiony
Debil po 10-12sek nie odrywał wzroku od telefonu.
Codziennie kilku podobnych mijam w osobówkach: dzieciary z tyłu w fotelikach a ta piz... zamiast na drogę to ryj w smartfona wlepiony
znajomy w anglowii parę już lat temu, sam będąc ojcem bodajże trójki dzieci, w cztery miesiące po zmianie pracy na kierowcę w ten sam sposób na A34 w kierunku oxfordu, zabił matkę z trójką dzieci stojące w korku i poranił siedem innych osób. a ojciec i mąż owej rodziny jadący za nimi, widział śmierć swojej rodziny. właśnie zmieniając sobie muzyczkę na nowym iphonie, otrzymał wszystkiego 13 lat. żal, że tylko tyle.
Takich to mi nie żal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów