📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rzeczywiście to raczej nie przypadek sam się wpierdolił pod koła ciężarówki
Celowo to zrobił, albo chciał się zabić , a może chciał wymusić odszkodowanie w tak popierzony sposób.
StachuJoness napisał/a:
Celowo to zrobił, albo chciał się zabić , a może chciał wymusić odszkodowanie w tak popierzony sposób.
Odszkodowania to i tak by nie dostał - metalowe barierki z obu stron = zakaz poruszania sie tam pieszych.
Ja obstawiam - klasyczny idiota.
Tak się ściąga czapkę i zakłąda kaptur szybko.
To klasyczny przykład niedostosowania prędkości kierowcy poruszającym się pojazdem do panujących warunków i niezastosowanie zasady ograniczonego zaufania.
Pieszy prawidłowo przechodził, ponieważ w odległości po ponad 100m na boki nie było widocznych wyznaczonych przejść i miał prawo przekroczyć jezdnię.
Kierowca z uwagi na obciążające nagranie z automatu ma gwarantowane dożywocie za zabójstwo z premedytacją...
Pieszy prawidłowo przechodził, ponieważ w odległości po ponad 100m na boki nie było widocznych wyznaczonych przejść i miał prawo przekroczyć jezdnię.
Kierowca z uwagi na obciążające nagranie z automatu ma gwarantowane dożywocie za zabójstwo z premedytacją...
To wygląda jak mój orgazm po drętwej kolacji i zwiędłych kwiatkach
Ziebaj napisał/a:
Plus za muzyke z serialu Pit Bull
Dokładnie, aż czasy gimnazjum się przypomniały, oglądając wieczorem gebelsa, despera, metyla i kapitalna muzyka luki, stary vega.
Ziebaj napisał/a:
Plus za muzyke z serialu Pit Bull
Raz że się pisze Pitbull, dwa ze z dupy i nie pasuje. Minus.
Plus i minus dają zero, takie jak ty.
Angevil napisał/a:
Raz że się pisze Pitbull, dwa ze z dupy i nie pasuje. Minus.
Plus i minus dają zero, takie jak ty.
Zesrales sie? Prawda? Zesrales?
smc napisał/a:
Co to jest gimnazjum...?
2007 to jeszcze było gimnazjum, teraz mam bliżej do 50, niż do gimnazjum.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów