📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Jak się baby nie bije to jej wątroba gnije
Czerpanie akurat tego, nie było by takim złym pomysłem, jakby tak popatrzeć na te dzisiejsze co bardziej rozwydrzone pizdy. W kwestii feminizmu zwykły azjata, murzyn czy muslim, ma lepsze podejście niż my.nic tylko czerpać garściami z tej wspaniałej kultury...
janlew napisał/a:
Czerpanie akurat tego, nie było by takim złym pomysłem, jakby tak popatrzeć na te rozwydrzone pizdy i kurewki z pod pioruna. W kwestii feminizmu zwykły azjata, murzyn czy muslim, ma lepsze podejście niż my.
Sam widzisz, że nie ma z czym walczyć, jest więcej zwyczajów, które można by zapożyczyć: zakaz picia alkoholu, zakaz spożywania śmierdzącego świńskiego mięsa, zrzucanie pedałów z dachów, oblewanie bab kwasem (gdy są nieposłuszne ), młode żonki.
Czerpanie akurat tego, nie było by takim złym pomysłem, jakby tak popatrzeć na te dzisiejsze co bardziej rozwydrzone pizdy. W kwestii feminizmu zwykły azjata, murzyn czy muslim, ma lepsze podejście niż my.
Tacy jak ty są tak samo popierdoleni jak jebani lewacy.
Normalni ludzie sprzeciwiają się przemocy fizycznej jak i psychicznej, nie biją kobiet ani dzieci, mają wyjebane na cudzą orientację seksualną tak bardzo, że nie chcą nikogo za to karać, byle nie wpierdalać się im "przed ekran". Normalni ludzie są racjonalni i starają się zrozumieć gdzie zaczyna się cudza wolność, aby swoją własną jej komuś nie odebrać.
Jesteś tak samo pojebany jak Wiewiór i Niezwyciężony, ale w drugą stronę. Jesteście ze swoimi poglądami bardzo blisko końca skali, czyli poza zasięgiem 80-90% populacji, jesteście marginesem, a chcecie całemu światu mówić jak mają żyć.
Jak zdradziła (nie za lekko) to jej się należy...
Jak nie, to no cóż, może miał ciężki dzień w kolejce po zasiłek i musi ten stres rozładować.
Ewentualnie wstęp do bara bara.
Jak nie, to no cóż, może miał ciężki dzień w kolejce po zasiłek i musi ten stres rozładować.
Ewentualnie wstęp do bara bara.
Tak, mi też się przypomina ten czas.
Teraz wiem, co znaczy szacunek i kultura wobec innych, oraz dobre oceny w szkole
Nie jakieś pojebane bezstresowe wychowanie Sebków i Dżesik.
Tak, mi też się przypomina ten czas.
Teraz wiem, co znaczy szacunek i kultura wobec innych, oraz dobre oceny w szkole
Nie jakieś pojebane bezstresowe wychowanie Sebków i Dżesik.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów