📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ivan_altavis napisał/a:
@up
Oni w przeciwieństwie do ciebie ruszyli dupę sprzed monitora.
i kto to mowi
a teraz bo mnie wkurwiasz
misiex napisał/a:
a teraz bo mnie wkurwiasz
uuu napiął się jak macica przy porodzie. Klimat nie każdy musi lubić, ale pieprzenie na podstawie swojego nieudolstwa jest kretynizmem. Zajaraj, znajdź kobietę i zobaczysz ile lepszego jest na tym świecie
PS: Stawiam kratę piwa, że oni włożyli 10x więcej pracy w swoje hobby, niż w to jak ciebie robiono.
ivan_altavis napisał/a:
uuu napiął się jak macica przy porodzie. Klimat nie każdy musi lubić, ale pieprzenie na podstawie swojego nieudolstwa jest kretynizmem. Zajaraj, znajdź kobietę i zobaczysz ile lepszego jest na tym świecie
PS: Stawiam kratę piwa, że oni włożyli 10x więcej pracy w swoje hobby, niż w to jak ciebie robiono.
po starych to se mozesz w domu jechac
o jaraniu powiem tyle: studiuje w holandii, cos jeszcze? dziewczyne mam
nieudolstwa? nawet mnie nie znasz wiec sie odpierdol. i tak uwazam takie rozrywki za zjebane. wkladanie takiego wysilku w imitowanie filmu jest dziwaczne. dla ciebie normalne? na zloty WoW'a jezdzisz?
jezeli stosujesz projekcje i sam jestes sfrustrowany zyciem to idz do kina, pojdz na silownie nie wiem kurwa... pobiegaj. to pomaga
peace
Mnie zastanawia skąd autor tematu wie co lubią mężczyźni?
To co mężczyźni lubią najbardziej, czyli rżnąć głupa i kobiety. Najlepiej w takiej otoczce.
Zielony- To i racja
Żółto- nie próbowałem
Czerwony-pierdolisz
Zielony- To i racja
Żółto- nie próbowałem
Czerwony-pierdolisz
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów