kręcenie śmierdzącym sierściuchem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja później jeszcze straszę tak żeby spierdalał. Zawsze w coś pierdolnie. Zawsze
Siebie weż pokręć ,podpal i wyp...
@up Słuchacz metalu.
Amatorszczyzna, brak jej wyczucia. Ja za czasów młodzieńczych, potrafiłem w ten sposó tak zakręcić kota, że przez dobre 15 sekund nie potrafił nawet wstać. Fakt, że zdarzyło się parę razy, że się zlał z wrażenia. Oj trzeba po tym było solidnie zmywać podłogę.
Osobiście za prawdziwie zajebiste koty uważam pantery i tygryski
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Ale nie do końca. Te małe futrzane kurestwo to nie kot. To małe puchate chujstwo, które nie wiadomo na chuj się przydaje. Tylko wpierdala, śpi i ma resztę wszechświata w dupie.
Osobiście za prawdziwie zajebiste koty uważam pantery i tygryski
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
haha :d też tak robiłem jak miałem kota, czyli nie jestem już oryginalny :/ chociaż, ja byłem pierwszy
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Opierdolisz go za coś albo pogonisz z kanapy to Ci potem buty albo dywanik zleje.
Jeb*ć koty! Psy zwłaszcza wzięte ze schroniska okazują prawdziwą wdzięczność za to co im się daje.
Koty tylko by żarły i spały.
Opierdolisz go za coś albo pogonisz z kanapy to Ci potem buty albo dywanik zleje.
Jeb*ć koty! Psy zwłaszcza wzięte ze schroniska okazują prawdziwą wdzięczność za to co im się daje.
Koty tylko by żarły i spały.
Fajna zabawa z nosi-pchlarzem, po kreceniu jego oczy dziwnie sie zachowuja...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów