Jednego dnia ta sama co zawsze była suka z córką na wózku sparaliżowaną i rumuńska panda "PAN DA, PAN DA!"
Wyciągnąłem długopis z plecaka i wbiłem jej w nogę jak zaczepiały kolegę o pieniądze dla córki.
ALLELUJA! CHWALMY PANA! CUD NASTAŁ!!!!!
Takiego uzdrowienia to nigdy nie widziałem. Wstała szybciej niż zdążyła ryja wydrzeć.
Metoda na kalekę.
Pewnie nie dość, że żebra, to robi jeszcze lewe zbiórki na protezy.
W Brazylii zapewne skończyłby naprawdę nie tylko bez nóg, ale i złodziejskich rąk, takie odjebaliby maczetowanie.
U mnie też stoją pod biedronką, nosy fioletowe, opaleni jak arabusy wyglądają bo cały czas tam sterczą, tak na oko góra 40 lat, ale do roboty nie pójdzie.
Nie wiem jak teraz ale kiedyś jak jeździłem do szkoły metrem warszawskim to był ogromny problem żebrzących rumunów w wagonach pomimo zakazu żebrania.
Jednego dnia ta sama co zawsze była suka z córką na wózku sparaliżowaną i rumuńska panda "PAN DA, PAN DA!"
Wyciągnąłem długopis z plecaka i wbiłem jej w nogę jak zaczepiały kolegę o pieniądze dla córki.
Takiego uzdrowienia to nigdy nie widziałem. Wstała szybciej niż zdążyła ryja wydrzeć.
no i karma do Ciebie wróciła
Nie wiem jak teraz ale kiedyś jak jeździłem do szkoły metrem warszawskim to był ogromny problem żebrzących rumunów w wagonach pomimo zakazu żebrania.
Już chyba 3 raz piszesz tę samą bzdurę. Masz to gdzieś zapisane w notatniku i tylko kopiuj wklej?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów