Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mnie zastanawia co w takim przypadku zrobić aby faktycznie pomoc ? Jak dużo osób to spróbować obalić auto ? Jak mało osób to jechać dalej? Czy czekać na straż? Huj wie co robić pewnie wszystko zależy od tego w jakiej pozycji jest ofiara. Bo jak np muś już wypłynął ro już chyba lepiej zostawić auto jak jest niech się służby martwą.
Trzymać na gazie by numer seryjny katalizatora dobrze się na skórze wypalił
Trzymać na gazie by numer seryjny katalizatora dobrze się na skórze wypalił
Aleś ty dowcipny. No boki zrywać.. Jprdl..
O jakim chłopaku ty piszesz?
TO DOBRY CHŁOPAK BYŁ I MAŁO PIŁ
O jakim chłopaku ty piszesz?
Kazik na żywo. Mówi to coś panu, panie Stulej?
Kazik na żywo. Mówi to coś panu, panie Stulej?
w sumie nie trafione , bo przejechana została kobieta a kierowcą rzekomo pijaną też była kobieta
A mnie zastanawia co w takim przypadku zrobić aby faktycznie pomoc ? Jak dużo osób to spróbować obalić auto ? Jak mało osób to jechać dalej? Czy czekać na straż? Huj wie co robić pewnie wszystko zależy od tego w jakiej pozycji jest ofiara. Bo jak np muś już wypłynął ro już chyba lepiej zostawić auto jak jest niech się służby martwą.
Jak są ludzie to można takie autko szybko podnieść. Jak jesteś sam to lewarek bo ofiara się udusi. Najgorzej nic nie robić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów