Takich utylizować od razu, nie ma kurwa nadziei dla tego świata, skoro takie mendy po nim łażą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Takich utylizować od razu, nie ma kurwa nadziei dla tego świata, skoro takie mendy po nim łażą
Kara 5 tys + prace porządkowe. Więcej już tak nie zrobi a i może sam komuś zwróci uwagę. Nie on jeden jest najgorszy, tylko to że takich ludzi są setki tysięcy na przykład
Wertyh, daj znać jak coś tam złowisz po emulsyjnym zanęcaniu czy ryby są teraz jak malowane
Zajebał bym mu w tą łysą pałe.... Po czym kazał wypić tą farbe emulsyjną w końcu nic mu nie będzie.... Chyba przepraszam ale chuj łysy mnie zbulwersował bo potem hmm czemu ryby w jeziorze padają....
Co za łeb.. brak słów
Nie wiem, czy Straż Pożarna jest w takim przypadku w stanie rozłożyć na wodzie taką taśmę w koło, żeby się ta plama nie roznosiła i przefiltrować górną warstwę wody, jak w przypadku skażenia wody olejem,. Oczywiście cała akcja na koszt tego debila.
Dobrze go typ zjebał, szkoda że takie krótkie.
Za coś takiego kryminał grozi a nie mandat.
Ten łysy jest jeszcze głupszy od tych szczających w gacie z Tik Toka
Nóż się w kieszeni otwiera ... na szczescie wizerunek upubliczniony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów