18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
To farciarz jeden
PanPrawicowy • 2013-06-13, 23:51
A więc był pan murzyn, (jeżeli obraziłem czarnoskurych(kurwa!znowu to zrobiłem)to bardzo przepraszam afrykańczyków(oops!)za niedogodności) który lubił statki ale jako murzyn miał od urodzenia przejebane tak więc było i tym razem. Płynie se płynie i nagle statek tonie, ale jebany myśliciel znalazł bańke powietrza i sobie mieszkał na dnie oceanu przez dwa dni. Znaleźli go bo ktoś zostawił tam 10zł ale przy okazji wyciągnęli murzyna, bo kto będzie pracował dla pana?

Jak widać utyty więc musiał żreć blache ze statku.
Pozdro a i Wasze zdrowie!
Ten na dole dziena za przecinki ale jestem zbyt pijany żeby je wkleić w dobre miejsca. Liczą się chęci

Zgłoś
qbaa666 2013-06-13, 23:53 50
Masz kurwa, powklejaj sobie między wyrazy

. . . . . , , , , ,
Zgłoś
animalus 2013-06-14, 0:19 1
źródełko? bo bym sobie poczytał o tym w sumie nie codziennym zdarzeniu.
Zgłoś
MassSlesher 2013-06-14, 0:21 14
Napisałeś to jak gimbus(którym jesteś), że piwa nie dostaniesz.
Zgłoś
PanPrawicowy 2013-06-14, 6:58 6
MassSlesher napisał/a:

Napisałeś to jak gimbus(którym jesteś), że piwa nie dostaniesz.

Sram na Twoje piwo dziadku
Ps.
W tym przypadku mnie
Ps. #2. gimnazjum skończyłem jakieś 6 lat temu

Zgłoś
Sprajt18 2013-06-14, 8:07 19
@up
gimbaze skończyłeś ale się wysłowić kurwa nie umiesz... po tym opisie to nic kurwa nie zrozumiałem.
Zgłoś
garota 2013-06-14, 8:54 14
Chwalić się w necie tym że się coś piło jest żałosne. Chlasz i siedzisz przed kompem? Nie dość że alkoholik to jeszcze nolife...brawo.
Zgłoś
PaniczDrozder 2013-06-14, 15:50
Nie wiem czy czarnego można nazwać farciarzem...
Zgłoś
dirtysanchez 2013-06-14, 16:42 1
"pan murzyn" - dobry żart
Zgłoś
Splifcior 2013-06-14, 22:10
Wkurwia mnie juz ta wasza poprawność polityczna kurwa jego mać! To jest sadistic czy jakiś pudelek?!
Zgłoś
ukcioo 2013-06-15, 9:03 9
PanPrawicowy napisał/a:

[...]czarnoskurych[...]

PanPrawicowy napisał/a:

Ps. #2. gimnazjum skończyłem jakieś 6 lat temu

serio? ja pierdole
Zgłoś
Deepi 2013-06-15, 9:23 1
Jak to się kurwa na głównej znalazło?
Zgłoś
Licho5 2013-06-15, 9:31
murzyn to nie jest obraźliwe określenie, to rasa, jak azjata, biały, lub owczarek albo labrador, obraźliwe określenie to czarnuch, chociaż nie wiem czemu, nie obrażam się jak ktoś mówi do mnie "ty białasie" chyba że robi to arab, ale na arabów obrażam się odruchowo, za cokolwiek, bo lubię, bo to fajne zajęcie jest ...
Zgłoś
eRsko87 2013-06-15, 9:38
Poszukajcie o nim w necie ciekawa historia.Statek tonie,murzyn 2 dni siedzi pod wodą w ciemności,głodny i spragniony.A obok pływają ciała kolegów które już wpieprzają ryby.Musiało mu być dość miło w jego sytuacji
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-06-15, 9:49 1
PanPrawicowy napisał/a:

A więc był pan murzyn, (jeżeli obraziłem czarnoskurych(kurwa!znowu to zrobiłem)to bardzo przepraszam afrykańczyków(oops!)za niedogodności)...

Za takie pierdolenie gimbusowe powinieneś w ryj oberwać.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów