18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dla znających angielski na poziomie magnetowidu oraz orientujący się nieco w tematyce Star Wars.

W skrócie: reporter pyta się Forda o nadchodzący siódmy epizod Gwiezdnych Wojen. By go zachęcić, z widowni wyłaniają się jego starzy znajomi...

Tak wiem, że ustawione, ale hamerykańska telewizja przynajmniej ma pomysł na przyciągnięcie widza oraz światowej marki gości.
Zgłoś
DziQ6666 2013-04-19, 0:36 34
Mistrzowska gra Forda.. Niby zwykły program a i tak zajebiście odtworzył emocje. Tak jak go uczyłem
Zgłoś
Sledziu_w 2013-04-19, 1:23 9
Ech... szkoda, że Ford się tak zestarzał. Mógłby zagrać jeszcze nie jedną rolę w ambitnym kinie.
Zgłoś
Grzechu9402 2013-04-19, 1:24 22
To jest k*rwa show, a nie jakiś kuba powiatowski
Zgłoś
mikEWrona 2013-04-19, 3:05 1
jaki kraj tacy światowi goscie
Co do Hansa zajebisty gościu!

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
s................n 2013-04-19, 3:38
Ford mi pasuje na papieża
Zgłoś
DarkBolo 2013-04-19, 10:08
Ford to zajebisty gość. Szkoda, że czas go tak posunął
Zgłoś
Uechtacz 2013-04-19, 10:27
@up: dokładnie. W pierwszej chwili myślałem że to Jon Voight.
Zgłoś
wernetto 2013-04-19, 10:29 1
fakt szkoda, że czas leci i Ford się starzeje. Tyle wspaniałych filmów z nim powstało. On już za życia jest legendą.
Zgłoś
ketoprom 2013-04-19, 11:44
Jakie drewno
Zgłoś
thoruus 2013-04-19, 18:35
Jak ktoś umie to znajdzie: Conan O'Brien show i Harrison Ford - odcinek z 2010.11.16; POLECAM Jak dla mnie to Mr. Ford albo upalony albo miał mega fazę. Szacunek, zaraz obok Clinta.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów