Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To qwa byk jest nie krowa. Tak czy siak samo bydło na tym filmiku
Ech prawaku - to krowa! zmaczy sie byk identyfikujący sie jako krowa, czyli pełnokrwista Mućka.
To qwa byk jest nie krowa. Tak czy siak samo bydło na tym filmiku
Ech prawaku - to krowa! zmaczy sie byk identyfikujący sie jako krowa, czyli pełnokrwista Mućka.
lewaki od takich "krów" uwielbiają "jogurcik"..
lewaki od takich "krów" uwielbiają "jogurcik"..
To ciekawe, że prawaki zawsze pierwsi myślą o czymś seksualnym gdy mowa o homo, dzieciach lub zwierzętach. Mnie do głowy nie przyszło patrzeć czy to ma cycki czy nie. A potocznie mówi się, że na pastwisku są krowy (czyli bydło), a nie byki, no ale wy lubicie patrzeć w genitalia 😜
To ciekawe, że prawaki zawsze pierwsi myślą o czymś seksualnym gdy mowa o homo, dzieciach lub zwierzętach. Mnie do głowy nie przyszło patrzeć czy to ma cycki czy nie. A potocznie mówi się, że na pastwisku są krowy (czyli bydło), a nie byki, no ale wy lubicie patrzeć w genitalia 😜
nie.. wychowywałem się na wsi więc od dziecka wiem co to pizda a co chuj a nawet kto to pizda a kto chuj..
Ałajz - obierz punkt na ścianie, weź rozpęd i wal dynią. Czynność powtórz. Nie kategoryzuj mnie synu peta i warczącej motopompy
Prawaki gdy mowa o homo to zawsze im się to z jakimś gównem kojarzy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów