📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
niech te kurwy co to nagrywaja swoje paskudne ryje pokaza, a nie cwaniakuja z kamera.
ci ludzie maja juz zryte berety to nie znaczy że trzeba ich w neta wrzucać-nie wiesz jaki ty będziesz i nigdy nie mów nigdy....
brylant1412 napisał/a:
Ty już masz w czerepie najebane skoro bigos się do ciebie śmieje po amfie (tak kurwa,będę ci to wypominał już zawsze bo większą głupotę to tylko ksiądz może opowiadać) - nie wiem jaki ja będę,ale wiem kurwa jaki ty będziesz,na bank nie mądrzejszy niż obecnieci ludzie maja juz zryte berety to nie znaczy że trzeba ich w neta wrzucać-nie wiesz jaki ty będziesz i nigdy nie mów nigdy....
Hada Gronkowiec-Lincz napisał/a:
niech te kurwy co to nagrywaja swoje paskudne ryje pokaza, a nie cwaniakuja z kamera.
nikt tu nie jest kurwą, ani nie cwaniakuje.
Kulturalne chłopaki, takie cipki trochę. A żul jak żul...
amfa, bigos śmiech
tak to jest dzieci jak sie pustaki wciąga nosem.
tak to jest dzieci jak sie pustaki wciąga nosem.
Chciałbym zobaczyć kiedyś filmik jak taki żul wypierdala z bani frajerowi z kamerą a reszta jego kolegów-frajerów spierdala w popłochu. Może by się jebane cioty oduczyły robić sobie podśmiechujki z ludzi, którym się w życiu nie powiodło.
BongMan napisał/a:
Chciałbym zobaczyć kiedyś filmik jak taki żul wypierdala z bani frajerowi z kamerą a reszta jego kolegów-frajerów spierdala w popłochu. Może by się jebane cioty oduczyły robić sobie podśmiechujki z ludzi, którym się w życiu nie powiodło.
ale ty masz dobre serduszko, z dzieci chorych na raka się nie śmiejesz, meneli ci szkoda....
penerek napisał/a:
ale ty masz dobre serduszko, z dzieci chorych na raka się nie śmiejesz, meneli ci szkoda....
pierdoleni hipokryci, nie?
Kurwa, nawet do widzenia powiedzieli, a tutaj już ruszyła wielka akcja społeczna na ratunek ludziom którym się w życiu nie powiodło bo zamiast chleba woleli wódkę.
Ale po co takie filmy nagrywać? Jakby żula w życiu nie widzieli...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów