📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
tzn. jeśli się obudzi, bo jakoś dziwnie skręcony
@up Oj tam, oj tam. Nawet dziesięciu sekund nie był na całkowitym bezdechu. Nic mu nie będzie. Fachowe zgaszenie, ze spokojnym wzrokiem.
dobrze tak farbowanej pizdzie co z partyzanta atakuje, powinien jeszcze przekopke dostac jak lezal
Słychać jak wali z dynki w chodnik a na końcu drgawki . Może już nie wstać.
Jeszcze niech ktoś wpierdoli tej grubej, czarnej kurwie i będę wesół, no może półwesół.
ziembix napisał/a:
Słychać jak wali z dynki w chodnik a na końcu drgawki . Może już nie wstać.
Udusiłem tak wiele razy - wstanie, tylko zdezelowany jak szmata, nie wiedząc gdzie jest i jak się nazywa
Dobrze założona klamra na szyję to taka w, której nie ściska się szyi. Zawodnik szarpaniem sam się wyłączy.
No wybielał w moich oczach, nie ma co.
Mom and Death napisał/a:
Chyba swojego mikropenisa lewą ręką.
Nie, twoją starą kutasem. Wiem, że ty też na pewno byś chciał, dlatego prowokujesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów