18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
To jest nasz autobus
~Velture • 2023-07-02, 23:59
Już kurwa się zaczyna

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Testodemon 2023-07-03, 0:02 30
zapomniała że znajduje sie w cywilizowanej europie i tu nie można sobie przywlaszczać rzeczy na gębe tak jak w pierworodnych plemionach
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-07-03, 0:09 12
Co się zaczyna? Pijackie burdy w autobusach? W tych akurat nasza nacja nie ma sobie równych.
Zgłoś
HejterSadola 2023-07-03, 0:56 51
Kurwę do wora i na ukrainę
Zgłoś
Cupracabra 2023-07-03, 2:06 26
Kierowcy powinni wozić strzelby na takie małpy.
Zgłoś
Bart47 2023-07-03, 2:07 8
Chodzi jej o to, że rdzenni Afrykanie wymagają transportu w oddzielnych pojazdach, aby nie przeszkadzać innym ludziom. Tak, chodzi o zapach.
Zgłoś
ProVVe 2023-07-03, 2:41 32
0dbytBiskupa napisał/a:

Co się zaczyna? Pijackie burdy w autobusach? W tych akurat nasza nacja nie ma sobie równych.

Zapamietaj cz4rnuchu bialym wolno wiecej a wam mniej... Na pole 3 kosze bawelny nazbierac raz dwa i gowno mnie interesuje, ze jest noc koszyk ma "chodzić". Małpy powinny byc bite, wieszane gdzie sie da na kazdym jarmarku, zeby pamietaly gdzie ich miejsce bo poznije maja tupet i niszcza owoce ciezkiej pracy... Kurwa nie pamietam, zeby biali odpierdalali takie akcje jak te kurwy we francji, anglii... Morduja sie caly czas w Afryce i nic ich nie zmieni

Ola gringo
Zgłoś
darek1234 2023-07-03, 2:50 6
He, he, pochwała pisowskich głupków? Ci sprowadzili najwięcej bydła z Pakistanu, Syrii i okolic. Warto czytać statystyki, ale... to wszystko przez Tuska. Oj, oj, pisowskie debile
Zgłoś
GeorgeHarvey1 2023-07-03, 5:52 7
Nie podniecajcie się tak bardzo. To Szwecja
Zgłoś
usni 2023-07-03, 6:39 11
Zgłoś
Janko 2023-07-03, 8:32 2
POWinni ją wydymać zbiorowo cały autobus i by się małpka uciszyła
Zgłoś
flejtuch 2023-07-03, 8:47 1
Kierowca powinien jej tego buta ściągnąć ze stopu i wyrzucić... I wtedy byłoby czarna wersja oddaj mi tego buta frajerze
Zgłoś
Tadzik_Na_Górę 2023-07-03, 9:14 3
Dlaczego nikt tej kurwy za włosy nie wyciągnie na zewnątrz ?
Zgłoś
Budrys2000 2023-07-03, 9:16 1
W szkole, zamiast angielskiego, powinno uczyć się lania po mordzie

Zgłoś
Siriuz 2023-07-03, 9:28 13
darek1234 napisał/a:

He, he, pochwała pisowskich głupków? Ci sprowadzili najwięcej bydła z Pakistanu, Syrii i okolic. Warto czytać statystyki, ale... to wszystko przez Tuska. Oj, oj, pisowskie debile

Tak, jednocześnie to oni w ogniu krytyki opozycji budowali mur na wschodzie Cieszmy się, że chociaż tyle mamy, bo jakby jakieś lewactwo wygrało wybory to mielibyśmy gorzej niż w Paryżu.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów