📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
petru23 napisał/a:
Nie oglądać, zero sadyzmu tylko jakieś youtubowe gówno.
Czyli niepełnosprawni umysłowo zwyciężyli i już wkrótce będziemy tu "Muminki" oglądać w ocenzurowanej lewackiej formie!
Dzięki! Piwo poszło! Nie oglądałem
Halman to jakiś debil czy po prostu forumowy błazen ?
Fimik o niczym. Gratulacje
czy naprawdę moderacja już tu nie istnieje? Jak wchodzę na Sadola to mam nadzieję zobaczyć na następny dzień choćby 2-3 fajne filmiki i byłbym zadowolony lecz jeśli mam się na głównej przekopywać przez TikTokowy shit czy coś w tym stylu to sorry ale nie wiem gdzie to zmierza...
Czekaj Halman, jak to było? Czemu cioty jebane wstawiają gówno z youtube'a. gdzie stary sadol? Kto to mówił pare miechów temu, no ktoo??? TY!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów