Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed 2024-12-31, 8:09 26
Sadol przypomina - w miejscach publicznych zwierzęta trzymamy na smyczy 👍
Zgłoś
Payan 2024-12-31, 8:19 2
Domina i jej pies na spacerze.
Zgłoś
DeLux 2024-12-31, 8:37 2
Szmacił Tyrone razy kilka zeszmacili i Tyrona.
Czy jakoś tak
Zgłoś
Kefir30 2024-12-31, 9:13 1
Już większy szacunek mam do Hitlera.
A nawet do Dudy.
Zgłoś
wojtekpwse 2024-12-31, 9:42 8
Ani zabawne ani przykre. Jedynie żenujące i urągające ludzkiej godności. Żałosne niedojeby.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-31, 10:19 6
Zgłoś
mianas 2024-12-31, 11:16 2
Czy to Skiba tam ciągniony za fiuta ?
Zgłoś
marianer7 2024-12-31, 11:44 1
chorych psychicznie powinno sie zamykać w zakładach a nie ich tolerować
Zgłoś
Antebot 2024-12-31, 12:35 1
Każdy masuje swojego pierdolca ale kurwa we własnym domu. Chycla wołać i do schroniska kundla, a gorylica do zoo.
Zgłoś
metyoo 2024-12-31, 14:04 2
widać, że tęsknią za łańcuchami
Zgłoś
camperboy 2024-12-31, 14:06
Jeśli to nie jest prowokacja do jakiegoś gownianego filmu na YouTube to czemu krurwa nikt tym się nie zainteresuje i nie wsadzi ich do psychiatryka?
Zgłoś
darnext123 2024-12-31, 14:58
Co jak co ale większość sadoli by chciało by jakaś gotka ich dominowała w tym ja. No ale może nie w miejscu publicznym jak jakieś zjeby
Zgłoś
213213 2024-12-31, 15:26 7
marianer7 napisał/a:

chorych psychicznie powinno sie zamykać w zakładach a nie ich tolerować

to jest polityka demoralizacji, element inżynierii społecznej. wiele lat starali się aby doprowadzić społeczeństwo do miejsca w którym jesteśmy i to prędzej ciebie wsadzą do psychiatryka za brak akceptacji dla tych zjawisk.

jeśli masz zamiar pytać "a po co to", uprzedzając, odpowiem krótko: pewnych celów politycznych nie da się zrealizować w ramach społeczeństwa takiego, jakim ono obecnie jest, więc na podstawie badań natury ludzkiej/psychologii społecznej określa się jakie obyczaje trzeba u ludzi zmienić, co zabrać, co dodać, jakie elementy kultury wypaczyć, aby dostosować społeczeństwo do poziomu na którym realizacja politycznych celów będzie możliwa.

koncepcja prawdopodobnie stara jak świat, ale została dobrze opisana na przykładzie działań sowieckich, kiedy mówiło się o próbach "wyhodowania" za pomocą komunistycznego systemu tzw. człowieka sowieckiego - który będzie mógł funkcjonować w świecie totalnie pozbawionym autentyczności i spontaniczności, dzięki czemu nie będzie się buntował przeciwko takim wynalazkom jak brak wolności słowa czy własności prywatnej.

to co obserwujemy obecnie to kolejna próba osiągnięcia tego celu, ale wzmocniona o wiedzę, struktury i nową technologię.

rewolucja seksualna, socjalizm - to jedne z metod rozmiękczania umysłu społecznego, które mają potwierdzone działanie.

mam nadzieję, że pomogłem.

Zgłoś
qfeel 2024-12-31, 18:39
Ehhh... Czego się nie robi dla obywatelstwa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem