Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie cierpię grubasów. Są odpychający fizycznie a ich problemy z nadwagą wskazują słabość charakteru. Do tego te zjebane tłumaczenia o grubych kościach i chorobach od których są grubymi świniami tak jakby w Auschirz zamykano samych zdrowych o cieńkich kościach.
Jest wiele powodów bycia grubym i słabość charakteru jest jedną z nich, ale nie jedyną. Mogła np. urodzić dziecko podobne do ciebie i nie może zrzucić wagi po porodzie, albo tyje bo ma problem z tarczycą, trzustką lub sercem. Pamiętaj również że ona może schudnąć a ty już mądrzejszy nie będziesz.
Jest wiele powodów bycia grubym i słabość charakteru jest jedną z nich, ale nie jedyną. Mogła np. urodzić dziecko podobne do ciebie i nie może zrzucić wagi po porodzie, albo tyje bo ma problem z tarczycą, trzustką lub sercem. Pamiętaj również że ona może schudnąć a ty już mądrzejszy nie będziesz.
Nie może schudnąć po porodzie bo ktoś przystawił jej pistolet do skroni? Tłumaczenie się problemami z tarczycą, trzustką albo sercem to własnie typowa wymówka grubasów, więcej osób zwala swoją otyłość na choroby nich jest chorych na ów choroby na świecie.
Nie może schudnąć po porodzie bo ktoś przystawił jej pistolet do skroni? Tłumaczenie się problemami z tarczycą, trzustką albo sercem to własnie typowa wymówka grubasów, więcej osób zwala swoją otyłość na choroby nich jest chorych na ów choroby na świecie.
Zwróciłem uwagę że autor komentarza gówno wie i w dupie był za to pisze że są odpychający i słabi a nie zna powodu tej chorobliwej otyłości. Ciebie też zapraszam do wyjścia z dupy i oglądania gówna a potem poczytania na ten temat więcej bo widzę że wymówki grubych już znasz a to już dobry początek.
O tym właśnie pisałem zjebie, że w oświęcimskim obozie koncentracyjnym było pełno chorych na serce, trzustkę i raka mózgu jak ty a żaden nie był gruby bo wystarczy nie wpierdalać. Pewnie sam wyglądasz jak buldożer i się wkurwiasz. Idż zjedz sobie ze 3 pizze to zadziała mechanizm nagrody tłuściochu.
O tym właśnie pisałem zjebie, że w oświęcimskim obozie koncentracyjnym było pełno chorych na serce, trzustkę i raka mózgu jak ty a żaden nie był gruby bo wystarczy nie wpierdalać. Pewnie sam wyglądasz jak buldożer i się wkurwiasz. Idż zjedz sobie ze 3 pizze to zadziała mechanizm nagrody tłuściochu.
Coś nie lubisz grubych. Niech zgadnę, gruby wujek ci właził do wanny czy stara jak na ciebie usiadła przypadkiem to tydzień cię nosiła między pośladkami zanim cię znaleźli? I tak na koniec dyskusji to Twoje porównania do Oświęcimia dają mi pewność że gruba z filmiku była jednak mądrzejsza od ciebie.
A teraz pozdrawiam Cię i lecę na pizzę chuderlaczku intelektualny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów