Nie wiem czy było. Mi się podoba.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale co bardziej Ci się podoba?? ta raszpla co się giba czy to parwo w tle?
To parwo w tle co jest mamy od nowości rocznik 2002 ( ostatnie egzemplarze ) śmigał nim mój ojciec potem jak zdałem prawko ja, a teraz śmiga nim braciszek. Aktualnie ja śmigam audicą, a ojciec nogami ( dla zdrowia ). Autko wręcz bezawaryjne, jeśli mowa o rdzy to jak na razie są powierzchowne wżery ale po tylu latach rdza ma prawo brać, w przeciwieństwie do nowych mercedesów Vito które są zgniłymi padlinami po 3 latach...
Nie powiem, były i sztuki tych "unoków", które wykańczały się bardzo szybciutko.
Ogólnie jeśli ktoś szuka naprawdę taniego w utrzymaniu auta i prostego w samodzielnej naprawie to polecam. Szczególnie z silnikiem 900 na łańcuszku ( takie jak w seicento ) mimo słabej pojemności i mocy silniki te są dość trwałe.
Nie powiem, były i sztuki tych "unoków", które wykańczały się bardzo szybciutko.
Ogólnie jeśli ktoś szuka naprawdę taniego w utrzymaniu auta i prostego w samodzielnej naprawie to polecam. Szczególnie z silnikiem 900 na łańcuszku ( takie jak w seicento ) mimo słabej pojemności i mocy silniki te są dość trwałe.
dupa czy auto?
Miałem kiedyś poldona caro. W ciągu 2 lat posiadania wymieniłem w nim tarczę sprzęgła za 50zł. Koszt? Kilka popołudniowych godzin z braciakiem, po 4 browary. Wymiana sprzęgła tak w międzyczasie. A poldon dostawał po dupie jak żaden mój późniejszy samochód. Więc, proszę się od poldona odpierdolić.
Nie lubię hejtowania takich sytuacji. Dorosły człowiek zadowolony z życia z tego co ma i Tyle powinno motywować. Pewnie większość z nas tak skończy. A nie połowa będzie na domiar wkur***na i niezadowolona z tego co ma bo za młodu sama hejtowała takie sytuacje i będzie w pełni świadoma, że to obciachi i nędza. Tak na prawdę Wszystko co robisz, robisz dla siebie. Taka Mała Karma Pozdrawiam Frustratów.
95% Mega Fur to Lizingi i zajebiste kredyty. Osobiście podziękuje
95% Mega Fur to Lizingi i zajebiste kredyty. Osobiście podziękuje
Szeryfian napisał/a:
To parwo w tle co jest mamy od nowości rocznik 2002 ( ostatnie egzemplarze ) śmigał nim mój ojciec potem jak zdałem prawko ja, a teraz śmiga nim braciszek. Aktualnie ja śmigam audicą, a ojciec nogami ( dla zdrowia ). Autko wręcz bezawaryjne, jeśli mowa o rdzy to jak na razie są powierzchowne wżery ale po tylu latach rdza ma prawo brać, w przeciwieństwie do nowych mercedesów Vito które są zgniłymi padlinami po 3 latach...
A już tym, że na pierwszym planie Twoja matka to już się nie pochwalisz?
Revolver napisał/a:
A już tym, że na pierwszym planie Twoja matka to już się nie pochwalisz?
Z tego co wiem, to ty to wrzuciłeś, więc jest możliwość, że to z twoich prywatnych zbiorów jest, także zamilknij .
@up
Nie mam dostępu do takiego chujowego samochodu więc technicznie wykonanie tego nagrania nie byłoby dla mnie możliwe
Gwoli zdementowania fałszywych pogłosek
Nie mam dostępu do takiego chujowego samochodu więc technicznie wykonanie tego nagrania nie byłoby dla mnie możliwe
Gwoli zdementowania fałszywych pogłosek
Ja pierdole na kwejka wszedłem... a nie to sadistic. Przynajmniej kiedyś to był sadistic...
Cóż... Kryzys wieku średniego - rzecz straszna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów