Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skoro to woda z grzejnika to pewnie była gorąca więc typek ma ugotowaną twarz
ja pierdzielę, gdzie to taka super hydraulika, nawet ruskie lepiej zrobią... chyba...
Dobry majster, trzeba było mocniej tą rurę PP ruszać... Dobry mózg też tą instalację robił, pewnie priorytet to cena to użył PP XD
guliusz napisał/a:
Co to za woda ? Wygląda jak z Gangesu 🤢
Powiem Ci ze taka woda jest na większości starych instalacji CO
pazuzu napisał/a:
Skoro to woda z grzejnika to pewnie była gorąca więc typek ma ugotowaną twarz
ale wiesz, że zwykle w piecach nie pali się przez okrągły rok?
metyoo napisał/a:
ale wiesz, że zwykle w piecach nie pali się przez okrągły rok?
Ale wiesz że mamy zimę i pewnie grzejnik był zapowietrzony i stąd cała akcja?
pazuzu napisał/a:
Ale wiesz że mamy zimę i pewnie grzejnik był zapowietrzony i stąd cała akcja?
tak, grzejniki odpowietrza się od dołu... ale ty znawca jesteś, niech cie c🤬j!

pomijam już fakt, że nigdzie nie podano daty nagrania

Nome napisał/a:
ja pierdzielę, gdzie to taka super hydraulika, nawet ruskie lepiej zrobią... chyba...
Chiny.
To są rury zgrzewane, a jak widać na filmie może nawet "wciskane". Takiej c🤬jni to nawet nasi najlepsi majstry nie robiom
andrzejrobert75 napisał/a:
To zgrzewane rury,a on kręcil?
To pół śrubunek - rodzaj skręcanego przejścia na grzejnik
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie