📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ta niedojebana z rozowymi wlosami pojawiajaca sie w drugiej czesci z ryjem nieskalanym mysla, to jedna z tych pustakow ktore przykleily sie w londynie? do obrazu, szybko to scierwo wypuscili...
Tych eko-pedałów należałoby takim kercherem doczyścić sadistic.pl/t/575567
Polak1988 napisał/a:
Dlaczego nigdy ich nie zamykają za wandalizm i czyn huliganski
Bo to wszystko ustawione ludzie co kreca hajs na paliwach kopalnych opłacaja tych patałachów ekologicznych aby robili te wygłupy.
Jak widzę kolorowe włosy to już wiadomo, że zaprezentowane będą tuzy inteligencji. Tutaj pomaga tylko szeroki, drwiący uśmiech z parsknięciem i pójście dalej swoją drogą - zawsze śmieszy mnie widok takich Julek, podobnie mam z ciziami z rybimi ustami. Wyraz twarzy po szczerej ocenie sytuacji zawsze jest bezcenny
Uważam że oni są bardzo pożyteczni.
Dlatego że kompromitują "ideę" o którą "walczą".
Dlatego że kompromitują "ideę" o którą "walczą".
Powinien ich tym karczerem podmywac , a z ulic wozem strazackim ich traktowac. Nikt nie musi sie z nimi szarpac szybko by pospierdalali jak 45 barow by w glupia morde chlusnelo.
Ajot napisał/a:
Nie przetłumaczysz tego pospólstwu, w którym pozycję społeczną buduje posiadanie samochodu.
Polacy muszą dorosnąć do zachodnich braci z Europy, a to jeszcze potrwa.
Dwa lewaki jakieś kurwa. To że mieszkasz w centrum dużego miasta i nie musisz mieć fury chuj mnie obchodzi. Ale nie pluj na tych co muszą gdzieś dojechać.
Albo nie stać cię na parking, albo ki chuj.
Wyjebcie cały plastik z domu i nie używajcie rzeczy, które zostały dzięki ropie do was dostarczone i idźcie wypierdalać trawę w parku, bo tylko to wam zostanie.
Można na telefonie sobie jakoś przeglądarkę zrobić żeby mi nie wyświetlało konkretnych uzutkownikow? Się narobiło zjebow tu ostatnio mnóstwo
Polski węgiel zabiła ruska mafia. Tak długo zasypywali nas dumpingowymi transportami dwojego węgla, aż oparliśmy kawał gospodarki na ruskim gazie. I mamy to co mamy.
Od 20 lat śledzę starania ruskich i przejęcie rafinerii leżącej na drodze marszu armii czerwonej, aż w końcu obsrajtek jednym podpisem oddał to firmie MOL...
Ruscy zmienili nam rząd podsłuchami, za pomocą gościa który handlował ich węglem.
Jeśli sami tego nie widzicie, to podpowiem: FSB=PIS
Od 20 lat śledzę starania ruskich i przejęcie rafinerii leżącej na drodze marszu armii czerwonej, aż w końcu obsrajtek jednym podpisem oddał to firmie MOL...
Ruscy zmienili nam rząd podsłuchami, za pomocą gościa który handlował ich węglem.
Jeśli sami tego nie widzicie, to podpowiem: FSB=PIS
skywalker75 napisał/a:
U takich jak ty to nawet myślenie jest przeżytkiem
I tu się mylisz kolego. Komuszki i ich poplecznicy jeszcze nawet nie zaczęli uprawiać tego procederu, jakim jest logiczne myślenie.
A jak jestem spokojny i raczej nastawiony pacyfistycznie, tak bym zawartość tych baniek zaaplikował tym kurwom doodbytniczo. Oni nawet lubią takie zabawy.
ProVVe napisał/a:
Dlaczego nie zapierdalaja do krajow kozojebcow albo bambusow protestowac przeciwko smieceniu i wywalaniu wszystkiego w ocean albo do rzek
Bo by musieli zapierdalać samolotem do brudasów, albo są jebanym hipokrytami
Fajnie tam mają. Możesz komuś na jego własność wyjebać wiadro farby i chuj. Nie ma policji, sądów, grzywny. Pozostaje tylko takim spuścić wpierdol. Najlepiej porwać trochę kartek z Koranu, rozrzucić wokoło nich i zadzwonić do ciapatych, że im proroka nie szanują. Byłoby po problemie w 15 minut
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów