Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w ameryce, gdzie na jeden hektar przypada 100 czarnych przestępców, zostawiać otwarty samochód/dom etc.?
Trudno winić dziadka któremu sie porządnie zakodowało ;
Tutaj nawet nie wiem czy winić czarnego gównoida czy tego dziadka, bo jak trzeba być zjebanym na umyśle, żeby w ameryce, gdzie na jeden hektar przypada 100 czarnych przestępców, zostawiać otwarty samochód/dom etc.?
Na starość ludzie stają się bardziej naiwni, umysł już nie taki ostry.
Ale pytanie czy w takim razie dziadek w ogóle powinien jeździć autem?
Tutaj nawet nie wiem czy winić czarnego gównoida czy tego dziadka, bo jak trzeba być zjebanym na umyśle, żeby w ameryce, gdzie na jeden hektar przypada 100 czarnych przestępców, zostawiać otwarty samochód/dom etc.?
bez sensu.. idac twoim tropem myslenia kradziez, gwalty, zabojstwa, napascie to wina poszkodowanych bo byli zjebami? bo raz na jakis czas ktos zapomnial zamknac drzwi, albo mniej wypic? Kazdemu to sie moze zdazyc wczesniej czy pozniej wiec bym tak pochopnie ludzi nie ocenial.
bez sensu.. idac twoim tropem myslenia kradziez, gwalty, zabojstwa, napascie to wina poszkodowanych bo byli zjebami? bo raz na jakis czas ktos zapomnial zamknac drzwi, albo mniej wypic? Kazdemu to sie moze zdazyc wczesniej czy pozniej wiec bym tak pochopnie ludzi nie ocenial.
Zanim na coś pochopnie odpowiesz to najpierw przeczytaj ze zrozumieniem co napisałem. Skoro tego nie potrafisz to już tłumaczę:
Dziadek sam sobie jest winien, że żyjąc wśród tej dziczy powinien wiedzieć na co ich stać i mieć tym bardziej zdwojoną czujność. Po czarnych można się podziewać głównie przestępczości(zwłaszcza zachęceni ostatnimi nastrojami i BLM), dlatego ich krytyka już nawet nie ma sensu bo ta rasa nie nadaje się do życia w cywilizacji i powinna być deportowana z powrotem na sawannę i pustynię, tam skąd zostali wyrwani ich uciśnięci przodkowie, na których ciągle się powołują.
Rozumiesz teraz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów