📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:11

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czuję się bezpiecznie jak wychodzisz i jesteś daleko ode mnie.
Koledzy z pracy powinni go dla jaj do rezonansu wrzucić😃
Tomix93 napisał/a:
Zalatuje troche pedalstwem ta jego stylizacja
Trochę?
juderaus napisał/a:
Trochę?
Kolega widocznie jest otwartym i tolerancyjnym osobnikiem.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Koledzy z pracy powinni go dla jaj do rezonansu wrzucić😃
Raczej powinni go wrzucić ale pod pociąg albo pod autobus
A mnie to c🤬j obchodzi jak wygląda. Patrząc na swoje doświadczenie z tzw służbą zdrowia wolałbym takiego fachowca niż tępaka w garniaku.
Trolik1 napisał/a:
A mnie to c🤬j obchodzi jak wygląda. Patrząc na swoje doświadczenie z tzw służbą zdrowia wolałbym takiego fachowca niż tępaka w garniaku.
Ja już wolę tępaka w garniaku
Wygląda jak karp po kilku zrywkach, tylko haczyki mu zostały w pysku.
Trolik1 napisał/a:
Ten "fachowiec" atencji potrzebuję żeby się dowartościować.
Następny San kocjan czy inne z nieskończonej ilości płci.
Szczerze to nawet nie wiem jakbym się zachował widząc takiego typa.
Szczególnie w tak poważnym zawodzie.
Szczególnie w tak poważnym zawodzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie