Żegnajciu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiewór napisał/a:
@up dziękuję. Nie jestem godzien takiego wyróżnienia ale obiecuję, że będę nosił ten order z dumą i powagą na jaką zasługuje.
Poza tymi chwilami gdy się napierdolę i na przykład go obrzygam czy wpadnie mi do kibla ale przecież zawsze go można umyć.
Jak wpadnie ci do kibla to wyjeb, wiem co mówię, nie chcesz mieć bakterii kałowych w ryju.
TB303 napisał/a:
Dopóty rybki łapią przynętę
I nie, nie popieram tego - wręcz przeciwnie. Brzydzę się polityką.
wyluzuj, dzisiaj nawet ja mu piwo dałem,
niech ma swoją chwilkę
Wacław.Milczek napisał/a:
Aż się zaciekawiłem, jak jest dla ciebie jedyna słuszna partia/ideologia w tym kraju. Tak na pierwszy rzut oka wyglądasz na zwolennika biedronka
Nie ma jedynej słusznej partii. Nie jestem oszołomem z klapkami na oczach. Obserwuję każdą partią i śledzę jej poczynania. W zależności od tego jak się zachowują i co prezentują staję się ich zwolennikiem. Nie jestem stały w uczuciach politycznych więc szybko mogę zmienić zdanie jak coś odpierdolą. Żeby nie być gołosłowny lata temu przy pierwszej kadencji PiS głosowałem właśnie na nich. Dopiero w trakcie ich kadencji zorientowałem co ja Polsce uczyniłem i z kim mamy do czynienia.
Biedronka ceniłem za to, że wyjebał ze Słupskiego chlewa więcej gówna niż ze stajni Augiasza.
Niestety zorientowałem, że to jednak pajac jak po wyborach do parlamentu EU wyszedł na scenę i skakał jak pojebane dziecko ze szkoły specjalnej krzycząc, że są trzecią siłą polityczną w Polsce mając procent głosów na granicy błędu statystycznego.
Przez to idiotyczne zachowanie z polityka lubianego spadł w mojej ocenie do neutralnego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów