📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ktoś się wzorował na J-Rocku, ewidentnie
dzah napisał/a:
Przecież to jest promo teledysku ... Japierdole .
Nie wiadomo czy to było promo, został zatrzymany w Libanie a poza tym całkiem niedawno zapadł wyrok w jego sprawie.
Dla sprostowania, ekipa pojechała do libanu dokładnie do Bejrutu żeby nagrać tam teledyski do nowych kawałków zapewne, obserwuje profil boneza i akcja wydaje się być legitna sadzac po tym jak jeden z psów uderzył w kamerę bo mógł ja zniszczyć. I są to raperzy światowej klasy nie żadne kozaczki
I tak mają w chuj więcej wolności niż obywatele w Polsce.
ilvatar12 napisał/a:
Dla sprostowania, ekipa pojechała do libanu dokładnie do Bejrutu żeby nagrać tam teledyski do nowych kawałków zapewne, obserwuje profil boneza i akcja wydaje się być legitna sadzac po tym jak jeden z psów uderzył w kamerę bo mógł ja zniszczyć. I są to raperzy światowej klasy nie żadne kozaczki
rapeczy światowej klasy Buuuuuuuuuuuhahahahahahahahahhahahaha
"kiełkujący raptalent", to gzuz, niemiecki raper
tyle razy halman już Ci mówili, że ten portal to nie miejsce dla ciebie i twoich wstawek a ty dalej tu siedzisz
tyle razy halman już Ci mówili, że ten portal to nie miejsce dla ciebie i twoich wstawek a ty dalej tu siedzisz
Hexagon napisał/a:
rapeczy światowej klasy Buuuuuuuuuuuhahahahahahahahahhahahaha
Gość kręci po 50mln wyświetleń...no nie światowy poziom?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów