📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Pamiętam, jak w podstawówce i gimnazjum tańczyliśmy 'to mój koń'
"Człowiek jest jak stolarz; rodzi się, żyje, a później umiera"
kurwa w tej scence jest jeden cytat który mnie rozjebał na łopatki do tego stopnia że stał sie jednym z powiedzonek w moim życiu:)
" Fikasz jak Barysznikov"
" Fikasz jak Barysznikov"
Pamiętam, jak w podstawówce i gimnazjum tańczyliśmy 'to mój koń'
Dziwne by było jakbyś nie pamiętał dwóch lat wstecz.
do dobrych bajek na cartoonie teraz zaliczają się JEDYNIE:
Pora na przygodę
Flapjack
i ... z przymrużeniem oka " Zwyczajny serial " i " Świat Gumballa" czy jkaos tak
Pora na przygodę
Flapjack
i ... z przymrużeniem oka " Zwyczajny serial " i " Świat Gumballa" czy jkaos tak
a ja nawet teraz jak oglądam starego kaczora donalda czy bajkę tom i jerry to się jaram jak głupi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów