📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
@up
tia... ostatnio skaczę po kanałach i wylądowałem na CN... kurwa nie wiem co leciało ale gorzej niz teletubisie...
tia... ostatnio skaczę po kanałach i wylądowałem na CN... kurwa nie wiem co leciało ale gorzej niz teletubisie...
Piosenka
Stare kreskówki? Przecież tą kreskówkę skończyli robić w 2009 roku. Według ciebie to jest stare? No i co w tym gównie takiego fajnego? Przecież właśnie tego typu kreskówki, które były emitowane na różnego rodzaju kanałach, niszczyły te kanały. W efekcie dzisiaj już tylko same takie gówno leci.
Jedni w tym widzą zajebistą zajebistość, a inni bezsens i głupotę. Nie ma znaczenia co oglądałeś albo jak wychowywałeś dziecko - i tak w końcu wszyscy lądują na sadolu
co do bezsensu i glupoty to "tom i jerry" czy "struś pędziwiatr" rzeczywiście rozwijały intelektualnie
co z tego że skończyli robić ją w 2009 zaczeli chyba w 2001 jak jeszcze nie było pierdolenia jakie to szkodliwe wszystko jest dla dziecka, i nie można propagować przemocy/bicia w bajkach... a jakoś ci co się wychowali na "Popeye" i radzieckim "Wilk i Zając" nie napierdalali kolegów i nauczycieli w gimnazjum koszami itp...
co z tego że skończyli robić ją w 2009 zaczeli chyba w 2001 jak jeszcze nie było pierdolenia jakie to szkodliwe wszystko jest dla dziecka, i nie można propagować przemocy/bicia w bajkach... a jakoś ci co się wychowali na "Popeye" i radzieckim "Wilk i Zając" nie napierdalali kolegów i nauczycieli w gimnazjum koszami itp...
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.To jest stara kreskówka! Ta Twoja to chuj wie w ogóle co to. Później się dziwić, że młodzież popierdolona. Bez odbioru
Kurwa kiedyś przyszło mi pracować z dzieciakami i zastanawiałem się, czemu mają takie popierdolone poczucie humoru... Totalne kurwa dno.
Nie chcę ich wyprowadzać z błędu, ale to jest MÓJ koń.
Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów