Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman, kurwa, nie żartuj w ten sposób. Sam Sunday nie zrobi roboty, a w sumie dobre materiały to praktycznie tylko Niedziela i Ty. Prąciu i Elektroniczny Mordulec raz na 100 wrzucą konkret, a reszta jeszcze rzadziej. Ty tu kurwa mieszkasz, wrzucasz 20 tematów dziennie czy coś w ten deseń, 3 chujowe, 2 chujowe na maksa, 5 dobrych, 5 bardzo dobrych i 5 wyjebanych w kosmos. Żartowałem. Gównianych aż tyle nie wrzucasz, ale matematyka prostsza przy takich liczbach.
opierdol mu jeszcze pałę
-Kochanie nie uwierzysz jakie mi gówno w chłodnicę wleciało!
Wypadek bo debil wtargnać na 2 pass na zakręcie.
Po wypadku kolejne motopizdy pomimo tego że widzą że jest wypadek nie przeszkadz im to by wyprzedzać na zakręcie i zajmować 2 pasy -,-
Powinni wogóle wycofać te maszyny z ruchu ulicznego. Albo towrzyć osobne trasy ale tak całkiem osobne żeby nie był to koleny pas obok ulicy tylko wyjebane gdzieś indziej.. i niech tam sie rozpierdalają cwele nie narażając innych czy to pieszych czy innych kierowców aut.
Kurwa mać wyprzedzać na zakręcie..
Wypadek bo debil wtargnać na 2 pass na zakręcie.
Po wypadku kolejne motopizdy pomimo tego że widzą że jest wypadek nie przeszkadz im to by wyprzedzać na zakręcie i zajmować 2 pasy -,-
Powinni wogóle wycofać te maszyny z ruchu ulicznego. Albo towrzyć osobne trasy ale tak całkiem osobne żeby nie był to koleny pas obok ulicy tylko wyjebane gdzieś indziej.. i niech tam sie rozpierdalają cwele nie narażając innych czy to pieszych czy innych kierowców aut.
No taaaa, bo przecież ludzie w samochodach to wypadków nie powodują i zagrożeń, każdy jeździ zajebiście i zgodnie z przepisami
Jesteście spierdoli ponad wszelką skalę
No taaaa, bo przecież ludzie w samochodach to wypadków nie powodują i zagrożeń, każdy jeździ zajebiście i zgodnie z przepisami
Jesteście spierdoli ponad wszelką skalę
witamy motórzyste.
Żeby jedzie motocyklem to trzeba mieć olej ale w głowie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów