Powalająca (dosłownie) reklama.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak mnie wkurwia kiedy jebani niepalacze walczą z palaczami tak jakby nie mieli nic lepszego do roboty...
nigdy nie skumam co im przeszkadza że człowiek się truje tytoniem?!
Slevin napisał/a:
Ja bym miał w dupie jakby palacze truli się sami, ale:
- ide ulicą i muszę robić uniki bo przede mną idzie jakiś śmierdziel i dmucha tym gównem
- palacze śmierdzą, ubrania im śmierdzą i przebywając z nimi sam zaczynasz śmierdzieć
- do klubu nie można normalnie pójść na piwo bo wszystko zadymione i śmierdzi, wracasz - ciuchy do prania
Ja jestem za tym żeby dla palaczy zostały wydzielone specjalne miejsca gdzie mogliby palić, coś w rodzaju komór gazowych bez żadnych okien, że wchodzisz tam i trujesz się tym co spalili inni wcześniej i tym co ty aktualnie palisz, a przy wyjściu jest jakaś dezynfekcja.
W skócie co mi przeszkadza - smród.
A to że dostanie raka to akurat jego sprawa, niech ginie!
To kolbka 100ml z dymem mentolowej fajki przepuszczonym przez 10% roztwór NaOH w etanolu
Centurion jak ty żyjesz w afryce to ci wszystko śmierdzi. Ale to sie nazywa gówno mudzyna a nie papierosy.
trzelpy, na jedno wychodzi, dla mnie papierosowy dym to tak jakby Cię ktoś gównem rzucił w twarz
dobijają mnie również osoby które chcą za wszelką cenę zakazać palenia.
mnie wkurza tylko kiedy ludzie twierdzą że palenie tytoniu zabija. i walczą z tym w taki sposób jaki jest przedstawiony w filmie.
dobijają mnie również osoby które chcą za wszelką cenę zakazać palenia.
wiesz co spowoduje zakaz palenia? To, że gówniarze w szkołach będą jeszcze bardziej 'gangsta' ze szlugą w mordzie.
powinni sobie dać siana z takimi reklamami, bo to na prawdę chuja daje. Sam palę i mam Was w dupie. A to całe pierdolenie o biernym paleniu? Zakażmy samochodów, bo skurwiele powodują u biednych przechodniów raka i sprowadzą na nas deszcz meteorytów przez powiększającą się dziurę ozonową.
powinni sobie dać siana z takimi reklamami, bo to na prawdę chuja daje. Sam palę i mam Was w dupie. A to całe pierdolenie o biernym paleniu? Zakażmy samochodów, bo skurwiele powodują u biednych przechodniów raka i sprowadzą na nas deszcz meteorytów przez powiększającą się dziurę ozonową.
@Centurion
Tam w Gdańsku musicie mieć cholernie niekulturalnych palaczy.
Mnie też to wkurza, że wszędzie gdzie może być fajnie jest tylko dym. Generalnie mam w dupie to, że ktoś se pali ale niech nie pali przy ludziach na ulicy (bo niby musi) i dmucha na każdego idiota jebany.
A ja jestem za tym, żeby papierosy były dobrem luksusowym i żeby kosztowały 20 zł za paczkę.
Wtedy wszyscy byliby zadowoleni, bo Ci chcą palić paliliby dalej, państwo by zarobiło, a i gangsta dzieciaków ze szlugą w mordzie pod gimnazjum by nie było, bo pewnie przeliczyliby, że za 5 paczek fajek mają jakieś tam konto premium w tibii.
Wtedy wszyscy byliby zadowoleni, bo Ci chcą palić paliliby dalej, państwo by zarobiło, a i gangsta dzieciaków ze szlugą w mordzie pod gimnazjum by nie było, bo pewnie przeliczyliby, że za 5 paczek fajek mają jakieś tam konto premium w tibii.
Poza tym mam osobiste powody - u mnie w chacie przepalali miesięcznie tyle kasy że nie miałem szansy wyjechać nawet na żadne fajne kolonie czy wycieczkę klasową itp. W całym domu śmierdziało i była chmura dymu, no bo na byli zbyt leniwi żeby palić na zewnątrz. Przez co nie miałem z nimi praktycznie kontaktu bo siedziałem w swoim niezadymionym pokoju... Stary się ze starą rozwiódł jak byłem mały pewnie też w dużej mierze z tego powodu. Jak się wyprowadziłęm z domu i zacząłem przyjeżdżać okazyjnie to dopiero "poczułem" jak bardzo śmierdziały moje ubrania po powrocie.
Chodzi mi o to że palacze to egoiści, co też tu widać w komentarzach palących. Jak ja bym któremuś dla przykłądu chlapnał sraką w nos to by chciał mi wpierdolić, a ja sie mniej więcej czuje tak samo jak musze wdychać jego smród...
Pomijam fakt że to idiotyzm wydawać tyle kasy na takie gówno, które poprawia Ci chwilowo nastrój, między porannym a wieczornym wyrzygiwaniem płuc (za kilkadziesiąt lat). Ile za to można fajnych rzeczy mieć/zrobić... Ale to już jak pisałem sprawa palaczy, "w końcu trzeba na coś umrzeć", to dlaczegoby nie umrzeć po prostu z głupoty.
A są jakieś kluby w których palacze muszą wychodzić "na dymka" na zewnątrz? Ja żadnego sobie nie przypominam. Bywały co najwyżej rozdzielone na strefy dla paalaczy i niepalących ale to i tak niewiele dawało.
Chodzi mi o to że palacze to egoiści, co też tu widać w komentarzach palących. Jak ja bym któremuś dla przykłądu chlapnał sraką w nos to by chciał mi wpierdolić, a ja sie mniej więcej czuje tak samo jak musze wdychać jego smród...
Pomijam fakt że to idiotyzm wydawać tyle kasy na takie gówno, które poprawia Ci chwilowo nastrój, między porannym a wieczornym wyrzygiwaniem płuc (za kilkadziesiąt lat). Ile za to można fajnych rzeczy mieć/zrobić... Ale to już jak pisałem sprawa palaczy, "w końcu trzeba na coś umrzeć", to dlaczegoby nie umrzeć po prostu z głupoty.
Cytat:
A są jakieś kluby w których palacze muszą wychodzić "na dymka" na zewnątrz? Ja żadnego sobie nie przypominam. Bywały co najwyżej rozdzielone na strefy dla paalaczy i niepalących ale to i tak niewiele dawało.
spójrz choćby na akcje na przystankach, jara taki do samego końca, potem pyrga kiepa gdzie popadnie, a następnie po wpełznięciu do pojazdu pierwszy jego wydech to jak buch z dupska asfaltozaura.
zauważ szczególnie teraz po zimie czego (poza psimi gównami) pełno na ulicach, szczególnie na przystankach i peronach leży, jak zaspy stopniały -- kiepów. Cham jeden z drugim nawet nie ma zamiaru ruszyć dupy by tego kiepa wywalić do śmietnika.
Nie wspominając o ich samolubstwie, kiedy to gdy zwróci się im uwagę, że mogliby oddalić się ze swoim śmierdziuchem w miejsce ustronne, albo na tyle dalekie by smród nie leciał w naszym kierunku - to cię taki zbluzga albo/i oleje.
Miałem pewną pyskówkę z małolatą, która wsiadła z fajem do autobusu, nie wspomnę nawet, że paliła tuż obok siedzącego dzieciaka, na mą prośbę o wywalenie faja stwierdziła, że za dużo za niego zapłaciła i ma zamiar dopalić do końca...
mam kontynuować?
niekulturalnie są wszędzie palacze
spójrz choćby na akcje na przystankach, jara taki do samego końca, potem pyrga kiepa gdzie popadnie, a następnie po wpełznięciu do pojazdu pierwszy jego wydech to jak buch z dupska asfaltozaura.
zauważ szczególnie teraz po zimie czego (poza psimi gównami) pełno na ulicach, szczególnie na przystankach i peronach leży, jak zaspy stopniały -- kiepów. Cham jeden z drugim nawet nie ma zamiaru ruszyć dupy by tego kiepa wywalić do śmietnika.
Nie wspominając o ich samolubstwie, kiedy to gdy zwróci się im uwagę, że mogliby oddalić się ze swoim śmierdziuchem w miejsce ustronne, albo na tyle dalekie by smród nie leciał w naszym kierunku - to cię taki zbluzga albo/i oleje.
Miałem pewną pyskówkę z małolatą, która wsiadła z fajem do autobusu, nie wspomnę nawet, że paliła tuż obok siedzącego dzieciaka, na mą prośbę o wywalenie faja stwierdziła, że za dużo za niego zapłaciła i ma zamiar dopalić do końca...
mam kontynuować?
Żeby przepełnić czarę goryczy to jeszcze dodam że najśmieszniejszą rzeczą dotyczącą palaczy jest tzw. "wyżebrywanie papierosów" czyli łażenie po ludziach i szukanie naiwniaka który ma papierosy i się nimi podzieli. Zwykle ich ofiary mają zwykle takie lekko złe miny, ale co tu się dziwić, skoro to ścierwo tyle kosztuje a jeszcze ktoś ci trochę zabiera.
Ale ogólnie to wygląda to jak małe, żebrające rumuńskie dzieci, naprawdę przekomicznie.
Ale ogólnie to wygląda to jak małe, żebrające rumuńskie dzieci, naprawdę przekomicznie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów