📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RPA zasługuje na głód za zabijanie farmerów (białych)
Dobry rozpierdol

ale jak pasozyty stoja i czekaja na fanty.... w rpa bedzie jak w innych murzynskich zadupiach kiedy wyrzucili bialych.... tak samo bedzie w usa i zachodniej europie

mocnymarcin5 napisał/a:
RPA zabijało farmerów? Ciekawe...
mocnymarcin5 napisał/a:
chciałeś powiedzieć czarna zaraza zasługuje....
mocnymarcin5 napisał/a:
czarna zaraza która chciała usunac białych z ich krajów powinna zostać odcięta od pomocy międzynarodowej, i pozostawiona sama sobie na 10 lat żeby zobaczyli ze bez białych nic nie znacza i powinni zapierdalać w kopalniach
darek1234 napisał/a:
RPA zabijało farmerów? Ciekawe...
W TVP info nic nie było o mordowaniu afrykanerów przez murzyńskie gangi?
Artykuł w wiki co prawda po angielsku, ale cyferki w tabelce są takie jak u nas.
en.wikipedia.org/wiki/South_African_farm_attacks
dzizas szit... nagrywający wygrał życie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów