📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeb, ale staruch. Patrzcie na 3 obrazek, na jego biceps i jej
miedziak napisał/a:
pewnie ona była bogata a on biedny. albo jest niezłym zbokiem
Tez tak mysle chlopak sie urzadził .. jednorazowy i babcia a chlopak ustawiony do konca zycia
Taa.. Tylko ja się pytam, za jaką kasę?! Gdzie byli rodzice?
A mnie rozjebały fanty na ostatnim zdjęciu...ktoś im wróży długie i szczęśliwe życie ;D
oj tam Z nimi ale rodzinka jaka szczęśliwa.. hehe chyba faktycznie stara ropucha ostro bogata byla... ale taki maly szczegol pominął koleś... ze raczej pewnie nie zejdzie babcia w noc poslubna bo jakoswatpie zeby ja zajechal
..."ja się pytam, za jaką kasę?! Gdzie byli rodzice?"... i nie mam pytań.
az mi sie ten kawal przypomnial o palonej gumie i jekach kobiety przypomnial. Tyle, ze tu w ramach revers'a jakowegos. Ale fakt. Niby czarnuch, ale kumaty. Bogata-stara znalazl, i sobie zycie zapewnil.... Ciekawe, czy przejebie to all na kfc.
Pewnie w noc poślubną... cyt:"najpierw były strupy a potem już sama ropa" hehe
czytałem kiedyś o tej parce. rzecz działa się w meksyku. ona nie jest bogata, a ten chłopak to sierota. wychowywała go od małego i tak się zżyli ze sobą, że się w końcu ożenili
Ważne że połyka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów