Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziadek celuje do tych murzynów. - O Boże. On ma broń, Nieee. Dzwońcie na policje. Ratunku!
To musi być jakaś restauracja wege.
na miejscu dziadka odrazu odstrzelił bym gówno a dlaczego dla tego że tak robię bez zwracania uwagi na rase polaczek czy inne gówno pociągnij za spust i masz spokój
Nawet w USA nie można strzelić napastnikowi w plecy.
tę pieprzoną* yhy.
W ostateczności możesz, kiedy wiesz, że może od tego zależeć Twoje życie. Z tego co wiem od znajomej, która tam mieszka i walczyła o papierki na broń, to instruktor powiedział, że jeśli już strzelają, to w głowę i nie straszą bronią, bo napastnik może obrócić sprawę przeciwko nam i to my będziemy mieć ciepło. Z racji tej nie zdziwiłbym się, gdyby to ten dziadzio miał korowody za "bezpodstawne" wyciąganie broni i celowanie do pieprzonej młodzieży.
Takie prawo przynajmniej jest na Florydzie, nie wiem jak w innych stanach.
Generalnie to uzyl broni zgodnie z przeznaczeniem. Szkoda, ze czarni odpuscili po wyjeciu gnata, wtedy moglby do nich walić
Można używać broni tylko w ostateczności, kiedy wiesz, że może od tego zależeć Twoje życie. Z tego co wiem od znajomej, która tam mieszka i walczyła o papierki na broń, to instruktor powiedział, że jeśli już strzelają, to w głowę i nie straszą bronią, bo napastnik może obrócić sprawę przeciwko nam i to my będziemy mieć ciepło. Z racji tej nie zdziwiłbym się, gdyby to ten dziadzio miał korowody za "bezpodstawne" wyciąganie broni i celowanie do pieprzonej młodzieży.
Takie prawo przynajmniej jest na Florydzie, nie wiem jak w innych stanach.
Murzyny bija dziadka. - Spoko, nakręćmy to.
Dziadek celuje do tych murzynów. - O Boże. On ma broń, Nieee. Dzwońcie na policje. Ratunku!
Nie. Po prostu stary dziadek napierdalający na ślepo to prawie pewna śmierć. Dlatego ludzie krzyczą.
A kto powie że byli odwruceni plecami..... Ja nic takiego nie widziałem bynajmniej
Murzyny bija dziadka. - Spoko, nakręćmy to.
Nie, to po prostu państwo rządzone zbyt długo przez lewactwo. Ludzie mają wyprane mózgi.
A kto powie że byli odwruceni plecami..... Ja nic takiego nie widziałem bynajmniej
Kto powie? Patolog sądowy, jak powyciąga im ołów z dupy zamiast z brzucha.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów